• 瀏覽: 17,299
  • 回覆: 149
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 唔港 於 2021-3-6 12:05 PM 發表
美國一向都唔騷所謂國際準則,佢自己就係準則

所有條約,有利於佢就攞黎係咁篤其他國家

唔利於佢,就當一張廁所紙喇
關乜事,依家中國威脅佢一哥地位,所以無論做乜都鬧啦,唔係點營造你係奸,佢係忠嘅?
沙特將記者分屍又唔見美國譴責同制裁?

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-3-6 12:41 PM 發表

關乜事,依家中國威脅佢一哥地位,所以無論做乜都鬧啦,唔係點營造你係奸,佢係忠嘅?
沙特將記者分屍又唔見美國譴責同制裁?

美國對沙特睇錢睇石油多過睇「民主」。

盟主鬼佬制度試途改變優越既中國香港民主制度!

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-6 11:55 AM 發表
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
全球有成190幾個國家。
手足唔知咁多,只需要知道要努力做文宣

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-6 11:55 發表
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
👍

引用:

中國勢力與歐美勢力差唔多55波,世界一分為二係遲早嘅事。

引用:

嗰啲所謂以前嘅超級大國,仲唔知而家已經衰到貼地,仲喺度對其他國家指指點點。

睇嚟啲疫苗開始見效🤭

提示: 違規內容已被屏蔽
5眼邪惡軸心國,必遭天譴

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-3-6 01:04 PM 發表
白俄傀儡國講野有份量?信得過?
佢係聯合國代表70國發言。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-3-6 01:04 PM 發表
白俄傀儡國講野有份量?信得過?
代表70國架柒頭,你無知定冇人性呀?

大家明白點解尾各要退群,佢根本接受唔到一人一票文煮玩法🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]