• 瀏覽: 14,392
  • 回覆: 228
+2
全國人大會議將審議關於完善香港特區選舉制度的決定草案的議案,賦予選委會選舉產生較大比例的立法會議員。 美國國務院發言人普賴斯在新聞發布會上,譴責北京當局改變香港的選舉制度,是對香港的自治、自由及民主進程的直接攻擊,進一步嚴重損害香港的民主體制。普賴斯表示,若果北京當局落實這些措施,將與《基本法》列明...

每年去英美彙報,主動要求制裁中國及香港嘅政黨及政治人物;花半年時間都未能選出內會主席;港獨及用暴力攬炒。
呢批人真係可以做到真誠擁護基本法及支持特區政府,承認中國喺一國兩制嘅地位嗎?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1579056-20210306.htm?spTabChangeable=0

真係要多謝班攬炒派犯民啦,用暴力嘅手段"幫"香港爭取民主。郁啲就去外國叫人制裁香港,日日用謊言大話去抹黑香港。依家香港已經被人制裁啦,無咗給予香港的優惠經貿及關稅待遇,甚至最自由經濟排名都無香港份!攬炒派用香港嘅前途去威脅中央,迫到中央去整治佢地。只可以話,ON9 無極限。

嘻嘻!

又干預中國內政!

繼續制裁啦!

嘴炮是沒用地!😂

關你老美能事?

都抹曬面啦,要比面你嗎?

唔順超咪開火羅,怕你有牙咩!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-3-6 08:24 AM 發表
嘻嘻!

又干預中國內政!

繼續制裁啦!

嘴炮是沒用地!😂
所謂制裁,除左幫hk曱甴打飛機外,有乜用?

老尾自己剛剛先通過選舉改革法案,唔通老尾想衝擊民主體制?😂

香港關你老尾L事

香港的顏色革命失敗,搞到美國情報人員要全面撤退,美國相當憤怒!

黑暴講的所謂民主係:你係民我係主,你要聽我的,唔聽打九你。

美國這妖國冇權對中國內政說三道四!

好心老美收下皮啦

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-6 08:06 AM 發表
全國人大會議將審議關於完善香港特區選舉制度的決定草案的議案,賦予選委會選舉產生較大比例的立法會議員。 美國國務院發言人普賴斯在新聞發布會上,譴責北京當局改變香港的選舉制度,是對香港的自治、自由及民主進程的直接攻擊,進一步嚴重損害香港的民主體制。普賴斯表示,若果北京當局落實這些措施,將與《基本法》列明...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1579056_1_L_20210306041305.jpg
🤔其實香港幾幸福,
又無石油又無大殺傷力武器,
根本就不怕美國會派兵來幫手獨立。
港獨完又點?班美國軍人起香港可以帶到咩野走?
股價是虛擬數字...
又無博物館...
帶到咩實體物品走?
最多帶到港女走?咁人權組織應該要出來!

香港又無軍人...
黑幫用刀棍多過用槍...
香港是全世界最和平的地方,打𣎴成仗的。
想打都無得打,
真係打味係印度邊境咁,用拳頭用狼牙棒?

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-6 08:06 AM 發表

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1579056_1_L_20210306041305.jpg
關李美國佬能事咩, 收皮啦, 外國勢力, DLLM

西方攻擊中國嘅新聞,香港傳媒會第一時間立即報導,驚死西方主子不高興!

引用:

證明香港無咗最優惠待遇,中國都唔放美國在眼內,而家美國仲驚過中國。

國會山莊事件,肯定係民主嘅體現🤤

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]