• 瀏覽: 14,446
  • 回覆: 228
+2
引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-6 08:06 AM 發表
全國人大會議將審議關於完善香港特區選舉制度的決定草案的議案,賦予選委會選舉產生較大比例的立法會議員。 美國國務院發言人普賴斯在新聞發布會上,譴責北京當局改變香港的選舉制度,是對香港的自治、自由及民主進程的直接攻擊,進一步嚴重損害香港的民主體制。普賴斯表示,若果北京當局落實這些措施,將與《基本法》列明...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1579056_1_L_20210306041305.jpg
淨係識九吹。
斷交啦!
咁L巴閉!咁L叻!

美國譴責即系亞爺做對~支持改革,殺盡漢奸走狗崇洋撚.....

關你老尾咩事?中國係咪都可以譴責老尾假民主

老尾民煮鼓油,呃曱甴就得,收皮啦!

831俾左出嚟啦,係老美D狗唔肯要,袋住先都唔肯,唔肯循序漸進,仲要顛覆國家和政府,與人無尤!

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-3-6 08:15 AM 發表
真係要多謝班攬炒派犯民啦,用暴力嘅手段"幫"香港爭取呢主。郁啲就去外國叫人制裁香港,日日用謊言大話去抹黑香港。依家香港已經被人制裁啦,無咗給予香港的優惠經貿及關稅待遇,甚至最自由經濟排名都無香港份!攬炒派用香港嘅前途去威脅中央,迫到中央去整治佢地。只可以話,ON9 無極限。
慶幸香港今後有一班愛國議員,今年香港經濟大增10%,
公屋排隊縮減到97前,三年上樓;
醫院睇專科唔使排兩三年,即睇。

立即捉拿美賊狗入獄,以示國威。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-3-6 08:24 AM 發表
嘻嘻!

又干預中國內政!

繼續制裁啦!

嘴炮是沒用地!😂
拜登根本係習大大養的一隻狗,扮嘢吠兩聲,沒事嘅。

任你點講,債息繼續升

佢又唔譴責下自己個舊總統, 打擊民主體制? 佢自己可以, 人地唔可以? 仲有, 幾時開始中國講左香港可以完全跟佢地個套? 回歸左咁多年, 都未係喎?

中央落哂閘,老尾再無缺口擾亂中國

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-6 08:06 AM 發表
全國人大會議將審議關於完善香港特區選舉制度的決定草案的議案,賦予選委會選舉產生較大比例的立法會議員。 美國國務院發言人普賴斯在新聞發布會上,譴責北京當局改變香港的選舉制度,是對香港的自治、自由及民主進程的直接攻擊,進一步嚴重損害香港的民主體制。普賴斯表示,若果北京當局落實這些措施,將與《基本法》列明...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1579056_1_L_20210306041305.jpg
陰美馳名雙標,佢話乜都佢講晒,全球標準及遊戲規則佢定,唔係佢果套就冇民主

多謝班攬炒派犯民

中央決心攪,唔會理會美國的,損失祇會是美國,失去了在香港揾錢既機遇

香港主權不屬於美畜, 就一句: 關你L事! 你美畜濫殺國內黑人又如何

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]