• 瀏覽: 2,435
  • 回覆: 24
+6
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-3-6 10:49 AM 發表
疫情過後,如果你有回鄉證,親身去看一趟吧,耳聞不如目見,不要學CNN!
如果沒有回鄉證,上youtube吧,很多新疆人發片的,有片有真相。
我也在這裡的[吹水閒聊]發了十幾條片。
抖音都好多!

強制性職業訓練有乜唔好?

西歐仲扮乜民主,根本就玩緊學園內的集體欺凌才真

所以中國更應成為世界的校長及訓導老師,去處罰呢班利用集體欺凌,迫正常人要學佢的歪理當真理行事的壞學生!

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-3-6 10:39 AM 發表

數據猜測, DLLM即係九噏啦, 外國勢力九噏成性, 正冚加慘黎, DKLM
西人新聞報導新疆有集中營嘅資訊係由世界維吾爾代表大會嚟, 而世界維吾爾代表大會嘅集中營資訊係由西人新聞嚟

引用:
原帖由 冷眼旁觀 於 2021-3-6 12:16 AM 發表
講到人權美國佬好似忘記了自己的蘇州屎
https://www.amnesty.org.uk/guantanamo-bay-human-rights
美國政棍做乜都係為民主自由,包括搵炸彈炸死你d人 炸毀你d地方,再搶你d資源歸自己都係為民主自由

段狗校長,品質保証!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-3-6 10:49 AM 發表
疫情過後,如果你有回鄉證,親身去看一趟吧,耳聞不如目見,不要學CNN!
如果沒有回鄉證,上youtube吧,很多新疆人發片的,有片有真相。
我也在這裡的[吹水閒聊]發了十幾條片。
使乜去咁遠,淨係深圳周街都大把新疆人係度生活搵食,何來滅絕

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-3-6 11:04 AM 發表
根本就無再教育營,西媒完全活在幻想中。
西方控制嘅傳媒砌人生豬肉,好正常

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]