• 瀏覽: 8,544
  • 回覆: 100
+20
引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-6 03:55 AM 發表
緬甸人民真係好偉大,為咗追求民主犧牲性命,連啲警察士兵都睇唔過眼唔會殘害自己人民
全世界人民都追求民主自由
又多一件出嚟帶俾大家歡樂

轉貼員傳聞星期一圍西九法庭戲子每人一千大元,因在戲棚工作超時吾比ot,所以戲子不滿,你又L報導?

引用:
原帖由 查少爺 於 2021-3-6 03:59 AM 發表
唔跟你一齊癲就叫禽獸?
放長雙眼睇下毒果黑記可以癲到幾時啦!  
唔會好耐,所以師兄要珍惜。
其實我估呢啲曱甴仔精神已經出現問題,而且非常唔開心,因為見大勢已去。佢哋隨時屈到病。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-3-6 07:57 AM 發表

又諗起位 打唔到 999呀
佢個電話冇9字㗎

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-3-6 08:07 AM 發表
轉貼員傳聞星期一圍西九法庭戲子每人一千大元,因在戲棚工作超時吾比ot,所以戲子不滿,你又L報導?
師兄,你又要分身專員難做啦

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-6 03:55 AM 發表
緬甸人民真係好偉大,為咗追求民主犧牲性命,連啲警察士兵都睇唔過眼唔會殘害自己人民
你又幾時會學下緬甸人民犧牲性命追求民主?咪剩係識做鍵盤戰士啦,仆街

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-5 10:29 PM 發表
緬甸軍方發動政變後,軍方和警方近期對示威者的鎮壓越來越暴力殘酷,連日使用實彈對付示威人士,至今造成54人死亡。即使是警方亦有人不滿軍方推翻民主政府,至今已有超過100名軍警加入反軍方的「公民抗命運動」,表明不願為軍方政權服務,並憤而辭職。

https://hk.appledaily.com/resizer/rvGezZJ6ElWN0NJrt9K-Op03Aug=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/E2F2IEC525ECLPM33DZFZRIFRA.jpg ...
你老母!
委任證呀!編號又唔展示!
即係你老母都認同香港警察。

引用:
原帖由 team123456 於 2021-3-6 04:00 AM 發表

你幾時又拎條命出黎偉大下呀,淨係識得上網曱命有Q用咩
師兄你太睇得起香討的曱甴

佢哋只識叫人衝,自己就9縮

唔好話上街

連廳官打個biontech 一樣自己唔敢打,只叫其他人打biontech 

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-3-6 03:00 AM 發表

香港最新演員
養母

你睇到既不一定係真相,就如外國報導香港!搞亂香港,仲話香港人好喜歡暴徒

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-6 03:55 發表
有咩國家係真正民主? 2選1既選舉制度就係民主? 咁點解擁有大多數人支持既希拉莉會輸左比較少人支持既侵侵?

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-3-6 02:53 AM 發表
得果百人戲子
12146385 12146386
美國劇本冇新意

引用:
原帖由 查少爺 於 2021-3-6 04:02 發表
真係好慶幸香港警察的專業! 如果連警察都唔正常香港真係淪陷!  
若果唔係深圳嗰一萬武警,肥仔聰隨時已經向黑暴投降左幾耐

講打警察自己已經夠打,擺明嗰時批武警係萬一出事要來對付警察用的

引用:
原帖由 chiuys4 於 2021-3-6 02:39 AM 發表
香港黃屍黑暴曱甴只識破壞社會,私了市民,剎人放火,點同緬甸人民比呀?
當時外國人看香港,和現在香港人看緬甸一樣,那些暴民瘋癲行為都被掩蓋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]