• 瀏覽: 28,737
  • 回覆: 347
  • 追帖: 1
黑醫護點樣解釋呢壇野?

熱賣及精選
引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-3-5 08:23 PM 發表

叫左2次就無人理,以後就算死都要識得應, 無反應化骨都無人知
公立黃e護係咁上下…

引用:
原帖由 havefun2014 於 2021-3-5 09:15 PM 發表

唔好乜都上綱上線!有証據、有理有據先好講。唔好信口開河,只係俾人睇到你幾低質。
平時就話好忙,食都無時間食,休假不足,要加人工,要增加人手。暴動果時就大把時間去舉牌叫口號,而家又話好得閒,要去幫手打疫苗搵外快全部都有證有據,係咪影到有證據果D可以炒晒佢?

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-3-5 09:29 PM 發表

反話唔識改正話:
黑護靠得住!
庫房冇盈餘!
好勁呀你!睇你表演真係大家開眼界🤣🤣🤣

慘!

RIP

多謝眾網友,
賞我五毛錢,
用之似沒盡,
不覺又一年。
醫護人員當你狗都不如

人生有多少個機會? 人生有多少個十年?
水裡水裡去 火裡火裡去........
引用:
原帖由 eriealan 於 2021-3-5 08:16 PM 發表

廣華醫院一名63歲長期病患男病人因咳血入院,並於急症室輪候約14小時後,才被發現已離世。該院今日(5日)公布,上述病人於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210305/photo/bkn-20210305191605423-0305_00822_001_01b.jpg?20210305200516

咩醫院來㗎....

廣華醫院一名63歲長 ...
呢單野應該唔關醫生事,卻關護士有冇心做好本份事

人間悲劇,大家也不能怪醫護,畢竟人口不停上升,社會服務設施嚴重不足……冰山一角!

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-5 08:31 PM 發表

呼叫兩輪不果,不去確認病人是否已離去,一點危機意識都沒有,管理實在太差.
黑醫護害死人!

搞撚錯  算啦  引入多d其他地方醫護

黑醫一日吾徹底換血、紅十字D血庫刀會滴乾為止

呢間醫院啲黑歷史仲厚過本黃頁

引用:
原帖由 自閉兒 於 2021-3-5 09:37 PM 發表

人間悲劇,大家也不能怪醫護,畢竟人口不停上升,社會服務設施嚴重不足……冰山一角!
但佢地反對引入外地醫生救人

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-3-5 08:37 PM 發表

到時咪又係判死於不幸
今次同意你講法,黑醫護真係害死人

好多急症室確實係好流咁?
有命有運等五六小時己算快

每年撥咁多錢
質素不成比例

大丈夫
性情如火
力拔山河
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]