• 瀏覽: 33,830
  • 回覆: 409
  • 追帖: 2
+10
呢d最叻走位..

諗住有本事同中央鬥吖嘛?憑咩呀?憑班怕死曱甴可以威脅到中央?依家就完全唔駛俾面你將你連根拔起,抵撚死

呢條臭閪揾夠啦!

以犯民賤狗港奸求財方程式, 唔參與唔反對唔陰謀論的話, 牠們好難搵到借口搞眾籌同籌款來呃錢呃飯食啊... 所以, 無機會勝出也要參加, 否則好難造數漂白黑金啊...

是一群口講民主人自己做衰自己啫,
現在又話既做花瓶不如唔做,句句廢話....
真為民或為自己謀政治本錢人地有眼睇架!

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-3-5 07:19 PM 發表
以犯民賤狗港奸求財方程式, 唔參與唔反對唔陰謀論的話, 牠們好難搵到借口搞眾籌同籌款來呃錢呃飯食啊... 所以, 無機會勝出也要參加, 否則好難造數漂白黑金啊...

認同,以前做反對派政客有名利. 而家就有極大風險!

由第一日你哋決定唔同暴力割席開始,就冇得再返轉頭。

冇得玩㗎啦!唔鐘意就移民囉!巳經攤X哂牌!

附件

Screenshot_20201115_222812_com.news.on.jpg(137.69 KB)

Screenshot_20201115_222827_com.news.on.jpg(133.42 KB)

Screenshot_20201115_222828_com.news.on.jpg(133.83 KB)

Screenshot_20201115_222809_com.news.on.jpg(138.6 KB)

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-3-5 07:10 PM 發表
諗住有本事同中央鬥吖嘛?憑咩呀?憑班怕死曱甴可以威脅到中央?依家就完全唔駛俾面你將你連根拔起,抵撚死
上帝要讓你滅亡, 必先令你瘋狂. 冇講錯!

糧資

包你贏?乜你要包高潮?

湯家鏵呢種「溫和民主派」咪有機會勝出囉,公民黨黨員就應該跳船,跳過去湯家鏵果隻船度參選!

引用:
原帖由 carters 於 2021-3-5 06:48 PM 發表
全國人大會議將審議有關完善香港選舉制度決定草案的議案,內容包括調整特區選舉委員會規模、組成和產生辦法,選委會選舉亦將產生較大比例的立法會議員,以及直接參與提名立法會議員候選人。早前消息透露,立法會5個超級區議會議席將會取消。 2010年有份代表民主黨到中聯辦,商討政改方案的時任民主黨副主席劉慧卿,有份促成新增5個俗稱「超級區議會」議席的區議會(第二)功能組別。 劉慧卿回應說,超區方案當年獲中央首肯 ...
當初200萬零1人幾咁意氣風發 ?! 黃絲當時周圍貼野廣播幾咁囂張拔扈 ?! 黑暴封路打人毀店舖毀地鐵站擲氣油彈幾咁喪心病狂 ?!
而家先來話香港倒退 ?! 根本就自己申請!呢啲叫自作孽不可活呀!

輸打贏要又幾''民主"喎!

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-5 06:55 PM 發表
聞屎黨打錯算盤, 以為黃血饅頭食唔停.
而家先知饅頭有毒,遲喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]