• 瀏覽: 13,491
  • 回覆: 151
+17
引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-3-5 06:21 PM 發表
班泛民今次真係輸到鳩都縮埋
縮到割包皮無生意?

證明身有💩

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-5 05:28 PM 發表
47名民主派人士,因去年7月中參與或組織民主派立法會初選,被指涉嫌違反《港區國安法》,被控串謀顛覆國家政權罪。部分民主派

班人不是 無畏無懼  齊上齊落嗎? 連 facebook 都刪除

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210305/bkn-20210305155854130-0305_00822_001.html
無畏無懼變得又畏又懼,當火燒到自已時先知驚

殺到埋身先識驚遲咗啲喎

啲水軍全部一鳩樣 說話冇創意,唔好咁hea好喎

眾囚

無畏無懼, 變左無無謂謂.

引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2021-3-5 18:42 發表
啲水軍全部一鳩樣 說話冇創意,唔好咁hea好喎
如講是事實,就不應講創意了。

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-5 05:28 PM 發表
47名民主派人士,因去年7月中參與或組織民主派立法會初選,被指涉嫌違反《港區國安法》,被控串謀顛覆國家政權罪。部分民主派

班人不是 無畏無懼  齊上齊落嗎? 連 facebook 都刪除

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210305/bkn-20210305155854130-0305_00822_001.html
講就兇狠,做就碌L!!

成班都系低能  國安一早羅你你班垃圾資料先來捉你咖 正一白痴

引用:
原帖由 慕雲 於 2021-3-5 06:01 PM 發表
挑,之前又話無畏無懼越打壓越頑強,可以幫香港人擋子彈又乜又七,依家入臭格坐幾日就屎淋尿瀨流晒馬尿求饒,重樣衰到要退黨刪page保平安?真係唔話呢班濕鳩係屎蟲託世都唔得,正宗縮骨廢柴!
X2😂

引用:
原帖由 DSOM 於 2021-3-5 06:44 PM 發表

講就兇狠,做就碌L!!
講緊「人生更精彩」達人洋牲?

香港人加油,革命坐廿年監或死係平常事,好多手足會燒野比你地

又話坐監人生更精彩,梁家傑快d去感受 吓 啦。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-5 06:08 PM 發表

12145267 多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港先可爭取到立國安法……泛民一大政績來的
多得它們唔少

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]