• 瀏覽: 16,167
  • 回覆: 201
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-5 05:35 PM 發表

講真,後生既可以等下先打。幾十歲唔系重病既人要快小小打 因為你地一中招。死亡機會好大。
但大陸都唔俾60歲以上打科興喎?!

熱賣及精選
引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-5 05:28 PM 發表

絕對支持立即開放給50歲以上的人預約打針。
為什麼不是40歲以上,我們也想打,不想最後只有牛津選

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-5 05:35 PM 發表

講真,後生既可以等下先打。幾十歲唔系重病既人要快小小打 因為你地一中招。死亡機會好大。
香港夠晒民主,book 得到咪打羅。幾會人人有。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-5 05:35 PM 發表

中國科興疫苗推出以來,最大力唱衰嘅媒體就係方向,大家千祈咪當方向係愛國媒體

方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測
收左輝瑞蜜糖,四圍針。

點解今日沙田間疫苗中心排到出街???

引用:
原帖由 220 於 2021-3-5 05:37 PM 發表

你不明白政府策略嗎?
先全部公務員打科興,之後留下BioNtach半迫50以下的人打,咁就可以省下疫苗錢
打吾打無人迫得到,自己兩隻腳行去打,自己負責。

係時候強制所有中國香港人打中國內地疫苗了。

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-3-5 05:42 PM 發表

依家打科興可以去私家醫生到打, 唔洗用政府系統預約, 方便簡單好多!!
私家免費打?

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-3-5 06:23 PM 發表

私家免費打?
有私家診所拉左幾百個預約 
第1批得80針
要錢 我諗幾百蚊咁囉
我覺得私家診所打會好d 
因為睇到病歷
但係有冇得休息30分鐘先走都成問題

可考盧把飲食業和建造業加入優先羣組!

五毛優先,曱甴殿後

開比80後去打

On L 醫護 老野年齡大、三高、長期病患同時有齊都俾接種!

係唔係特登害 政 府!

基本隻疫苗已講邊啲人唔好打

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2021-3-5 06:20 PM 發表

點解今日沙田間疫苗中心排到出街???

中國是世上唯一有滅活新冠疫苗的國家。
科興值得信賴!👍

鄉港正苦不嬲都垃圾,比有心人專登做瓜一件,全冇危機意識(有心冇心都好,目的已達,以上係我個人估計),總之呢個阿伯死得唔抵。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]