• 瀏覽: 16,100
  • 回覆: 201
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 光棍man 於 2021-3-5 05:35 PM 發表

冇人爭唔馨香,快啲開放冇限制接種,等我有得打針
開放接種,驚後續疫苗針不足都係大問題。

引用:
原帖由 jacli0318 於 2021-3-5 05:33 PM 發表

挑! 搞到我即刻入網站睇下有冇人取消 等我幫阿媽去book科興, 完全都唔係個回事, 沙田區都係滿江紅.
科興就無,曱甴至愛面癱就大把籌

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
死咗都係話唔關事,最終都係無得賠

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-3-5 05:34 PM 發表

我想打科興,輝瑞留俾黃人。
黃人精過無尾蛇

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
唔打疫苗何以防控何談恢復

引用:
原帖由 大林林 於 2021-3-5 05:53 PM 發表

師兄上次咪排到,第一針打左未?
無人排就開放比職業司機,外勤可以打
我已打第一針.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 05:24 PM 發表

本港發生首宗有人接種新冠疫苗2日後死亡的事件後,新冠肺炎疫苗預約便持續「滯銷」。今日(5日)網上預約系統登入時暢通無阻,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210305/photo/bkn-20210305122007421-0305_00822_001_01b.jpg?20210305160125

科興疫苗有不少預約名額,截至今日下午1時半,除了18間普通 ...
照內文描述其實係大部份已滿額,同標題完全相反喎。

引用:
原帖由 jacli0318 於 2021-3-5 05:33 PM 發表

挑! 搞到我即刻入網站睇下有冇人取消 等我幫阿媽去book科興, 完全都唔係個回事, 沙田區都係滿江紅.
通常有親關於伏必大既負面新聞,方向都唔會開名,但如果係科興,方向會指明係中國科興疫苗,所以冇人排9成9係癈水伏必大

引用:

留意下這則新聞是由那一間傳媒出稿的, 就明白相關傳媒的創作老屈能力了... 牠已經變質成為了毒果3.0了...

文宣話睇完醫生都有機會死人,所以唔去睇醫生

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-5 05:35 PM 發表

中國科興疫苗推出以來,最大力唱衰嘅媒體就係方向,大家千祈咪當方向係愛國媒體

方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測
近排的方向報真係有啲似蘋果

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-5 05:26 PM 發表

我願意去注射疫苗。

政府是否願意開放名額?
Me too

引用:
原帖由 秋落 於 2021-3-5 05:54 PM 發表

開放接種,驚後續疫苗針不足都係大問題。
開放50+, 人數有得預, 而且中央政府一定撐香港.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 05:55 PM 發表

我已打第一針.
我第一批排三個鐘入到去已滿!第二批先報到名
我果區9點10分開始排都已爆滿,要跨區試幾次先成功登記,排成三星期後先有位

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]