• 瀏覽: 1,858
  • 回覆: 33
澳洲廣播機構SBS表示,由於接獲人權組織投訴,決定即時暫停轉播中國中央電視台(CCTV)及轄下中國環球電視網(CGTN)的節目。 英國監管部門早前以嚴重違規為由,撤銷CGTN的廣播牌照,有人權組織其後致函SBS管理層,認為央視在2013年至2020年期間,播出超過50人在被嚴刑脅逼下認罪的片段,組織聲稱內容涉及強迫向疑犯套取虛假供詞。 SBS表示,已接獲投訴,將檢討播放安排,鑑於有關憂慮的嚴重性,以及有關內容的複雜性,決定暫停播放相關節目。

>>>澳洲還有什麼特產可以被中國禁入口 ?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/澳洲sbs接獲投訴後暫停播放cctv及cgtn節目-083400170.html

從前有個人叫阿爽。
他死掉了。 。 。
出殯那天。
他的家人哭喊:爽阿……爽阿。
路人不解。問道:你們爽什麼啊 ?

家人痛哭流涕:爽死了……爽死了!!
^3^
有咩所謂..........youtube大把有得睇

其實澳洲可以考慮同中國斷交, 改支持呆灣省.

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-5 05:15 PM 發表
只要非洲鐵礦搞掂,澳洲真係可有可冇

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-5 05:15 PM 發表
雖然冇得出口中國,仍然有太多嘢要從中國進口,點斷?

看到西方無恥手段了
以後中國都可以學

先發動 民眾投訴
之後就 依據程序
關台   

港台也需要依據這樣程序 關了

引用:
原帖由 斯人的黃昏 於 2021-3-5 05:13 PM 發表
澳洲廣播機構SBS表示,由於接獲人權組織投訴,決定即時暫停轉播中國中央電視台(CCTV)及轄下中國環球電視網(CGTN)的節目。 英國監管部門早前以嚴重違規為由,撤銷CGTN的廣播牌照,有人權組織其後致函SBS管理層,認為央視在2013年至2020年期間,播出超過50人在被嚴刑脅逼下認罪的片段,組織聲稱內容涉及強迫向疑犯套取虛假供詞。 SBS表示,已接獲投訴,將檢討播放安排,鑑於有關憂慮的嚴重性, ...
5眼聯盟同穿一條褲子。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 05:15 PM 發表
有咩所謂..........youtube大把有得睇
又係靠美國平台

引用:
原帖由 anson2004 於 2021-3-5 05:37 PM 發表

又係靠美國平台
冇所謂架.........利用就緊架啦
唔想睇既, 放邊都冇人睇架啦

成日話多個選擇先好.....9up架jar

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 05:39 PM 發表

冇所謂架.........利用就緊架啦
唔想睇既, 放邊都冇人睇架啦

成日話多個選擇先好.....9up架jar
又靠美國佬, 有無D操節GA?

引用:
原帖由 anson2004 於 2021-3-5 05:40 PM 發表

又靠美國佬, 有無D操節GA?
咁美國佬係大陸拍野唱好又放唔放得上youtube???
美國成日做假就真係冇操守啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 05:43 PM 發表

咁美國佬係大陸拍野唱好又放唔放得上youtube???
美國成日做假就真係冇操守啦
CNN有用你YOUKU?

引用:
原帖由 anson2004 於 2021-3-5 05:45 PM 發表

CNN有用你YOUKU?
有冇證記???
冇點用

CNN大陸有冇office???
美國唔用得wechat咁又點

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 05:46 PM 發表

有冇證記???
冇點用
CCTV如果行得正企得正
點解被BAN?

引用:
原帖由 anson2004 於 2021-3-5 05:48 PM 發表

CCTV如果行得正企得正
點解被BAN?
咩叫行得正企得正先???
CNN指控既單單有證有據??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]