• 瀏覽: 19,668
  • 回覆: 185
引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-3-5 04:01 PM 發表

轉做金手指,所以可以保釋
使乜金手拍,証據夠哂,死梗架。

熱賣及精選
引用:
原帖由 D74獨裹鑽帖猿 於 2021-3-5 04:44 PM 發表

立場仔有疝氣
天地有正氣

邊度酬咁多錢保釋 成一百萬

正呀 
而家唔著草等幾時

有獼猿之前賣樓,唔通有文到棺材香?

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-5 03:59 PM 發表

律政司司長今決定撤銷覆核楊雪盈、劉偉聰、呂智恆及林景楠的保釋,控方申請將4人帶到西九龍裁判法院提訊及提醒保釋條件後釋放4人。餘下11人則將在48
小時內帶到高等法院指定法官席前。其餘11人將於明早10
點開始在高院處理。根據司法機構網頁律政司就11名獲准保釋被告進行覆核定於明早10am至下午2:30pm處理。每人15分鐘至30分鐘不等。

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
佢地4條友係咪做左污點證人?

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👏👏

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 04:04 PM 發表

呢4隻曱甴係乜鳩嘢來頭??? 聽都未聽過, 一定係咖厘菲二打六腳色.
唔喺二打六度有得保釋?

引用:

律政司司長今決定撤銷覆核楊雪盈、劉偉聰、呂智恆及林景楠的保釋,控方申請將4人帶到西九龍裁判法院提訊及提醒保釋條件後釋放4人。餘下11人則將在48
點開始在高院處理。根據司法機構網頁律政司就11名獲准保釋被告進行覆核定於明早10am至下午2:30pm處理。每人15分鐘至30分鐘不等。

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
楊雪盈(34歲)-現金擔保8萬元

最cheap呢個8萬。😪

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 04:10 PM 發表

如果47隻曱甴都係斷正國安法, 咁依家有冇得保釋都係一Q樣, 依家有得保釋判監之後只係坐長啲刑期.
冇錯,冇得保釋第日判刑都會扣返數,係驚呢幾隻黃狗公狗乸棄保著草啫🚤

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-3-5 04:01 PM 發表

放過啲年幼無知曱甴仔俾佢地好好反醒。
真係唔好對呢啲曱甴仁慈,扔氣油彈扔磚嘅時候幾咁兇殘,唔受教訓又點會反省
港府就係太軟弱,放過佢哋,受苦嘅係小市民

引用:

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
嘩啦啦
4個篤灰人

EXTREME GOOOOOOOOOD NEWS.

和你篤

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 04:31 PM 發表

呢4隻曱甴可能在口供紙上認咗罪, 有悔意, 日後判刑時控方可以為佢哋求情, 坐少幾碌.
師兄用少少腦,認咗罪又點會比佢地保釋呢?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-5 04:01 PM 發表

保釋完成。稍後將會又有一群奸邪妖獸「約定出海釣魚」。
最好係咁,之後就好似弱智瘋咁流亡流到無晒存在感

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]