• 瀏覽: 19,672
  • 回覆: 185
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-5 04:04 PM 發表

呢4隻曱甴係乜鳩嘢來頭??? 聽都未聽過, 一定係咖厘菲二打六腳色.
都係攬炒派,其中一個叫呂智恆,就係昨晚有隻哭喪女曱甴的養子.

呢班人在初選簽左名,現在只係保釋,到真係告時應該走唔

附件

maxresdefault.jpg(131.41 KB)

2021-3-5 04:16 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 男E 於 2021-3-5 03:59 PM 發表

律政司司長今決定撤銷覆核楊雪盈、劉偉聰、呂智恆及林景楠的保釋,控方申請將4人帶到西九龍裁判法院提訊及提醒保釋條件後釋放4人。餘下11人則將在48
小時內帶到高等法院指定法官席前。其餘11人將於明早10
點開始在高院處理。根據司法機構網頁律政司就11名獲准保釋被告進行覆核定於明早10am至下午2:30pm處理。每人15分鐘至30分鐘不等。

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
大波華咁樣搞1搞,隨時又使納稅人100幾10萬.Anyway,功就大波華領,單就納稅人埋

篤灰保平安

怪不得喊到仆街啦,原來覺得篤完都要還押,所以咁激動,依家一天都光晒啦

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
可能轉做無間道控方證人 兄弟爬山各自指責

做人不可太盡……做事要留餘地……凡事太盡……
緣份勢必早盡……不留餘地……終會斷絕自己……
風水輪流轉……遇方便時行方便……得饒人處且饒人……
嘩, 好似睇緊終極無間道反轉再反轉, 呢4件剩係出到嚟, 要招呼自己友問3問4, 都有排唔得間, 仲要有人會懷疑是否有人為自保篤灰, 真係坐定定等睇戲

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-3-5 04:01 PM 發表

放過啲年幼無知曱甴仔俾佢地好好反醒。
打死曱甴,一隻都不能少!

班友聽日就上毒果曰報,又話司法不公,又話香港冇人權叫尾爸派戰艦接佢,成班大話精係徦髮佬至信佢。

金手指浮現,篤灰保平安。
叻仔叻女,有死其他死,最重25大法功。

任何人不得直接或間接以任何方式(包括傳統實體/電子媒體/任何公眾平台),作出、發放或轉載任何可能有合理理由被視為危害國家安全的言論,任何根據其性質可構成違反國安法或香港法例中維護國家安全的罪行的行為

我等睇唔洗幾耐又拉返入去

引用:

律政司司長今決定撤銷覆核楊雪盈、劉偉聰、呂智恆及林景楠的保釋,控方申請將4人帶到西九龍裁判法院提訊及提醒保釋條件後釋放4人。餘下11人則將在48
點開始在高院處理。根據司法機構網頁律政司就11名獲准保釋被告進行覆核定於明早10am至下午2:30pm處理。每人15分鐘至30分鐘不等。

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
好可能篤灰!正啊

呢些人會唔會逃跑

引用:

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
篤得摩,坐爛羅

提示:支持鍵盤翻頁左 右