• 瀏覽: 22,355
  • 回覆: 185
+25
可以有得保釋, 牠們應該提供了不少有用的資料來篤死其他港奸人渣罪犯了... 爆料換功, 手快有手慢冇, 港奸人渣黃色物體就是用來出賣同犧牲的啊...

引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-3-5 04:01 PM 發表
轉做金手指,所以可以保釋
大魚捉了咪生一些小魚毛

佢地似乎做左金手指篤灰

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-5 17:58 發表
輸人唔輸陣喎,做乜笠水咁衰仔呀?  驚制裁?照計唔會吖,咪制裁咗囉?
應不是的,只看法律層面,我也不相信他們會轉做污點證人。

現制裁已沒大威力與公信力,要制裁就要有公信力,道德感,可惜美國這兩方面也沒有。

美國制裁伊朗多年,但完全得不到效果,也未敢出兵,中國實力比伊朗強,美國更加難應付中國,任何對中國的制裁,是七傷拳,傷人也傷己。

美國沒有能力承擔對自己的反動力!

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-3-5 04:56 PM 發表

師兄用少少腦,認咗罪又點會比佢地保釋呢?
之前五大訴求,政府答應一兩個訴求,但佢地唔接受,要缺一不可。好啦,依家五大訴求,無一個可!

引用:
原帖由 nikon3230 於 2021-3-5 06:42 PM 發表

應不是的,只看法律層面,我也不相信他們會轉做污點證人。

現制裁已沒大威力與公信力,要制裁就要有公信力,道德感,可惜美國這兩方面也沒有。

美國制裁伊朗多年,但完全得不到效果,也未敢出兵,中國實力比伊朗強,美國更加難應付中國,任何對中國的制裁,是七傷拳,傷人也傷己。

美國沒有能力承擔對自己的反動力!
制制裁講公信力?

各位聽眾,有好多正常人,打電話或wechat香港電台,商業電台及世界網台,都指定要點呢首,尹光首本名曲,比荔枝角手足聽,叫佢地留意歌詞🤣😆🤣😆😂😂

五毛哭了

引用:
原帖由 pooh1971 於 2021-3-5 04:26 PM 發表
嘩, 好似睇緊終極無間道反轉再反轉, 呢4件剩係出到嚟, 要招呼自己友問3問4, 都有排唔得間, 仲要有人會懷疑是否有人為自保篤灰, 真係坐定定等睇戲
正常玩法,搞到你內訌同互相猜擬

4⃣️隻鬼

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-5 03:59 PM 發表
律政司司長今決定撤銷覆核楊雪盈、劉偉聰、呂智恆及林景楠的保釋,控方申請將4人帶到西九龍裁判法院提訊及提醒保釋條件後釋放4人。餘下11人則將在48
小時內帶到高等法院指定法官席前。其餘11人將於明早10
點開始在高院處理。根據司法機構網頁律政司就11名獲准保釋被告進行覆核定於明早10am至下午2:30pm處理。每人15分鐘至30分鐘不等。

4人獲准保釋條件:

楊雪盈(34歲)
- ...
又出賣手足了

引用:
原帖由 山下真手機 於 2021-3-5 04:30 PM 發表
呢些人會唔會逃跑
最好就走,跟住又捉!以後的想保釋就冇可能!中央呢招勁,放四個二打陸出嚟睇你哋敢唔敢走!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-5 19:04 發表

制制裁講公信力?
是道德上。尤其是要其他國家聯手制裁。

當然道德低,不會要求這些。美國也是一個無恥國家來的。

不過每個國家都曾做無恥事,只看程度而已。

幾百年歷史,那個國家沒有做無恥事?

認真,每個國家也有無恥的時候,

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-5 07:10 PM 發表
五毛哭了
阿叉幾時返印度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]