• 瀏覽: 14,197
  • 回覆: 239
+12
BNO 乞兒快 D gogogo 啦

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-3-5 02:09 PM 發表
英國推行英國國民(海外)護照(BNO)港人居留簽證計劃,原定居留期間不能領取公共福利。英國內政部周四(4日)修訂移民入境...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210305/photo/bkn-20210305120051388-0305_00822_001_01b.jpg?20210305130622

好囉, BNO 可以去英國乞食了。

新聞來源 ...
支持. 曱甴快D去啦.
呢D福利有今生無來世丫

堂而煌之,可以逆向篩查窮👻
英修訂移民規例允BNO簽證港人極貧困下政府資助

下—輪,會否捉供埋free ticket

快啲去乞食, 黃人唔好再俾藉口自己 留喺香港

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-3-5 03:09 PM 發表

其實為何不停講2佰萬呢?
因為當日有二佰萬人出來遊行,所以就有200萬人嗎? 當中有好多都是23以下年輕人,而100%以下年輕人一定沒有BNO喎。這個基本問題應該識,咁那裡出來200萬呢?
仲停留在2019年嗎? 現在已是2021年了,以為現在只有黃絲才用BNO移民嗎? 現在用BNO移民因為18歲以下子女可以免費入讀政府學校,所以現在移民有黃有藍,如果仲諗住黃色才移民,真是思想太落後了。
唔係話阿爸阿媽有資格就可以—家去咩

太好了,希望多d手足去,別回頭

bno移民不是指定最少要有多少錢嗎???
點會貧窮...
英國要查下批的人有冇問題了

去做英國蝗蟲,香港畀唔到黃曱蛀食。

好囉!傷港飬少啲亂港癈人👏

恭喜曱甴有救濟飯食

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-3-5 03:24 PM 發表

唔係話阿爸阿媽有資格就可以—家去咩
咁都要父母有BNO,而又一家人申請去才可以喎。一家人各人政見不同是非常普通的事,而又吾係每人都可以話移民就移民,每人家庭背景不同,至於移民背後原因各有不同,只以為用BNO移民便是黃人,明顯太天真和短見了。

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-3-5 03:41 PM 發表

咁都要父母有BNO,而又一家人申請去才可以喎。一家人各人政見不同是非常普通的事,而又吾係每人都可以話移民就移民,每人家庭背景不同,至於移民背後原因各有不同,只以為用BNO移民便是黃人,明顯太天真和短見了。
咁好多父母都好黃

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-3-5 02:33 PM 發表
明明 BN0移民要證明夠幾年生活費先批
宜家講乜野 BN0移民貧困下可申政府資助
.....
嬰角政客特別多語言偽術
唔好理咁多, 黃屍同手足拿拿臨去啦...
一於去大陰帝國度咬長糧, 又可呼吸聞煮豉油空氣, 短幾年命甚至即刻死左去都抵番啦

200幻曱甴快出發

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]