• 瀏覽: 7,421
  • 回覆: 86
+9
47人發起或參與去年民主派初選,被控「串謀顛覆國家政權罪」,案件經多日提訊,國安法指定法官、總裁判官蘇惠德,昨晚批准其中15人保釋,控方隨即提出覆核保釋決定,所有被告繼續還押。被告之一岑敖暉的妻子余思朗及另一被告朱凱廸妻子區佩芬,早上到荔枝角收押所嘗試探望丈夫,但被通知兩人連同其他7名被告,將會轉到其他地方,未能探訪.......

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/岑敖暉妻及朱凱廸妻到荔枝角收押所-未能探望兩人-035149464.html

奸邪妖獸意圖發動政變,現在弄得夫妻分離。

早知今日,何必當初。

淫太秀色可餐,可以一戰

47家屬組一個探監團去揮囉

岑敖暉,放心啊,你老婆大把手足會照顧

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-5 01:00 PM 發表
淫太秀色可餐,可以一戰

Chan兄, 是否波大X窿窄???

玩政治玩到家破人亡......
其實諗深一層,是意料中事。。。

我地普通市民見到呢D新聞, 除左開香檳之外仲可以做咩??

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-5 01:09 PM 發表

Chan兄, 是否波大X窿窄???
窿窄唔敢包,話哂都係自由西,比好多男人吊過,你唔好太大期望
波就真係幾大,有圖有真相
一路推一路渣波,唔錯的

引用:
原帖由 dianaprince 於 2021-3-5 01:06 PM 發表

支持香港法院嚴厲執行港區國安法!充公被告嘅配偶!
唔係充公, 係充軍

各位手足, 排好隊, 一個跟一個, 唔好爭

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2021-3-5 01:11 PM 發表
我地普通市民見到呢D新聞, 除左開香檳之外仲可以做咩??
仲可以剝花生

真係識揀日子,驚蟄打曱甴
無得翻身

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-5 01:14 PM 發表

窿窄唔敢包,話哂都係自由西,比好多男人吊過,你唔好太大期望
波就真係幾大,有圖有真相
一路推一路渣波,唔錯的
本來晚晚可以玩大奶,依家冇得玩不突止,喺入面分分鐘後庭不保

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-5 01:00 PM 發表
淫太秀色可餐,可以一戰

好大對奶

主題標籤 #朱凱廸
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]