• 瀏覽: 1,729
  • 回覆: 40
+4
土瓜灣昨揭發棄嬰案,一名連臍帶初生女嬰被棄於大廈梯間,住客發現通知警方將女嬰送院,幸健康情況良好,現場附近一店鋪「天眼」拍下一名疑是流浪女子...

計返時間.............舊年d黑暴+天使攪出黎既人命???

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2014383/即時-港聞-涉唐樓梯間遺棄初生女嬰-29歲母親被捕

看肢體語言,話59歲都有人信。

天使要棄嬰到樓梯。?

會唔會係昨天東張西望訪問嗰個露宿女子

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-5 11:47 AM 發表
睇video以為係肥佬黎

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 11:40 AM 發表
土瓜灣昨揭發棄嬰案,一名連臍帶初生女嬰被棄於大廈梯間,住客發現通知警方將女嬰送院,幸健康情況良好,現場附近一店鋪「天眼」拍下一名疑是流浪女子...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210305/share_2021030508551577755.png

計返時間.............舊年d黑暴+天使攪出黎既人命?? ...
似啦,個死人樣奇奇怪怪,成個lesbian咁。
睇個造型都似啲白痴天使。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-5 11:47 AM 發表
係咪「東張西望」訪問嗰個毒母??

引用:
唔使睇內文,就咁睇張圖,29歲咁嘅款,唔使講唔係有精神病就係弱智。

擺明就係d仆街唔理好醜,但求就手,
好醜都係肉,好過去自瀆,泵大咗呢個阿姐。

睇相,個B仲要黑黑地...

btw,  昨晚東張西望先講一個一樣嘅case,  四十幾歲弱智流浪婦,俾人晌街邊搞大個肚。

天使?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-5 11:53 AM 發表

係咪「東張西望」訪問嗰個毒母??
啊個四十幾歲。仲有毒癮

係咪〈東張〉講嗰個?

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-3-5 11:50 AM 發表

睇video以為係肥佬黎
真系似。話系肥佬個女都有人信

天使

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-3-5 11:53 AM 發表

唔使睇內文,就咁睇張圖,29歲咁嘅款,唔使講唔係有精神病就係弱智。

擺明就係d仆街唔理好醜,但求就手,
好醜都係肉,好過去自瀆,泵大咗呢個阿姐。

睇相,個B仲要黑黑地...

btw,  昨晚東張西望先講一個一樣嘅case,  四十幾歲弱智流浪婦,俾人晌街邊搞大個肚。
本身個男都系條件差差地。正常小小都唔會或食唔落

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]