• 瀏覽: 14,702
  • 回覆: 214
+6

受靶啦人渣

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-5 10:47 AM 發表
港大法律學院公法講座教授陳文敏在本台節目《千禧年代》回應民主派初選案件,對於案件經過4日聆訊,多名被告未能更換衣物和休息,他形容是可悲,有如第三世界的情況。陳文敏表示,懲教署、律政司等部門應該照顧被告的基本人道安排,保障被告尊嚴。 陳文敏認為,國安法的保釋條件比其他案件的門檻更高,法庭要先考慮有否充足理由相信被告不會繼續做出危害國家安全的行為,才考慮會否批准保釋申請,情況絕不理想。他擔心控方提出檢 ...
再嘈拉9埋你 陳生。

So what?!🤭🤭

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-5 10:47 AM 發表
港大法律學院公法講座教授陳文敏在本台節目《千禧年代》回應民主派初選案件,對於案件經過4日聆訊,多名被告未能更換衣物和休息,他形容是可悲,有如第三世界的情況。陳文敏表示,懲教署、律政司等部門應該照顧被告的基本人道安排,保障被告尊嚴。 陳文敏認為,國安法的保釋條件比其他案件的門檻更高,法庭要先考慮有否充足理由相信被告不會繼續做出危害國家安全的行為,才考慮會否批准保釋申請,情況絕不理想。他擔心控方提出檢 ...
叫得返許先生返嚟,咪俾你哋保釋囉,鬼叫你哋嘅手足做衰條路啫 😒

國安法無L得保釋,你唔系唔L知丫麻

吹呀 

再者,唔使為佢哋擔心,每一步戴敎授都有後着的。😏

拉得你就梗係唔想你出返嚟,有乜問題?

攬炒是玉石俱焚,目標成功

點會唔俾換衫,你有帶去咪換囉,你無帶咪借件囚犯衫你換住先,有幾唔人道。
前兩日妓者先報導左有條前智障主席去買賴佬鞋,俾哂充足準備時間你預備齊野入去踎架啦。
電視畫圖都見岑傲輝個背包漲卜卜,唔會剩係得支牙擦呱

呢條陳文敏都on9!好似警方第一日拉人!之前咁多手足入去坐佢唔講第三世界!
on99!
仲有呀!想推番共產黨,衰9左唔洗付出代價呀!
要怪就怪你哋班黃絲玩到過晒條紅線!
又獨立又要外國政府制裁香港!
白9痴!

佢應該小心自己會不會也被拉進去! 他和戴耀廷根本係一丘之貉  

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-3-5 11:37 AM 發表

叫得返鄺先生返嚟,咪俾你哋保釋囉,鬼叫你哋嘅手足做衰條路啫 😒
鄺生?許生下話

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-3-5 10:55 發表
一於押上內地審判一乾二淨!
咪畀黑暴黃畜有機會演悲劇先得㗎!
對香港人來説是喜劇

保釋未精彩,入獄先精彩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]