• 瀏覽: 3,582
  • 回覆: 50
浪費資源。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-3-5 09:56 AM 發表
點計都係坐幾個月監好過流亡一世啦。
計過條數,屌得過

天大笑話!逃犯可以上訴?
真智障!

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-3-5 09:20 AM 發表
【本報訊】因2016年立法會宣誓風波被取消議員資格的梁頌恆,在同年11月2日夥同另一位黨友前議員游蕙楨及3名前助理衝擊立法會會議室,因而被控參與非法集結罪。梁在2018年於九龍城裁判法院被裁定罪成並判監4星期,去年高院駁回其上訴後提出終審上訴。終審法院昨天批出終審上訴許可給梁頌恆,案件排期至6月22日進行聆訊。

香港司法界真係國際笑話
逃犯都可以上訴 重可以唔駛返香港打官司
輸左係咪會返香 ...
香港白痴司法界

香港法律勝在有班黃色狗法官

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-3-5 09:20 AM 發表
【本報訊】因2016年立法會宣誓風波被取消議員資格的梁頌恆,在同年11月2日夥同另一位黨友前議員游蕙楨及3名前助理衝擊立法會會議室,因而被控參與非法集結罪。梁在2018年於九龍城裁判法院被裁定罪成並判監4星期,去年高院駁回其上訴後提出終審上訴。終審法院昨天批出終審上訴許可給梁頌恆,案件排期至6月22日進行聆訊。

香港司法界真係國際笑話
輸左係咪會返香 ...
其實人唔係度仲可以聆訊

逃犯,加刑先啱,逃得越耐,加得越重

返來告多條罪可能幾年

全世界到無法庭接受逃犯可以上訴!
如過上訴失敗點先?又唔洗找數呀?
柒出宇宙!
司法改革刻不容緩

傷講柒出國際事還少咩😂

呢啲咪就係墨守成規囉

流亡左都有得上訴,香港司法簡直 on 居

可能可以視像坐監 

引用:

香港司法界真係國際笑話
輸左係咪會返香 ...
唔應該咁簡單。冇理由自己攞嚟衰。
一定有陰謀。

屍髮改革,刻不容緩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]