• 瀏覽: 6,204
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-3-5 01:17 PM 移動
引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-5 08:39 AM 發表

唉…我好鍾意福原愛架…

好心佢老公自量下喇
日本女人當老婆係諗唔過,有44%的機會玩紅杏出牆

要長相廝守,都係中國女人是最好!

熱賣及精選
總之台仔有意隨日本妹做9,
但日本妹就冇意你台仔係長9囉

在日本,除非你係中國人,可以同中國做貿易,賺中國人的錢

否則,日本人唔會俾高的薪金職級及工作機會你班台灣仔及台灣妹!

所以崇日?最終是自掘墳墓!

其實台仔諗清楚啦,不少人去上海打工,生活好過你在日本甚至台灣!

為啥咁蠢對冧自己祖國??

引用:
原帖由 Freemantho 於 2021-3-5 09:42 AM 發表

個女人做鷄唔緊要, 最憎佢出去鈎佬, 重要蝕理本個隻.
日本人國格係咁,怪唔到日本妹,娶得日本妹就要預有一半機會帶帽!

人地都公告有44%日人妻有紅杏出牆的紀綠,仲要盲毛沖埋去?

引用:
原帖由 Freemantho 於 2021-3-5 09:49 AM 發表

記得幾年前香港新聞講一個三行工人老婆趁佢去開工時出去做鷄, 但仍能顧及成頭家, 到佢老婆意外死去, 才發覺佢老婆有百幾二百萬積蓄, 才知道原來佢老婆做鷄.
幾年前三行佬人工都成千2,3蚊日, 一個月如肯努力3,4萬係揾得到,而這做男人要成日唔係度,先會唔發覺老婆係做鷄的,呢點可推斷,個男人成日都有工開啦!咁即係家庭經濟冇問題啦!

,咁佢老婆都要去做g?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-5 12:06 PM 發表

溪水可能都好多?
福原愛成件超級戰斗格咁
佢應該去整過容,纖過體,否則,有乜理由個樣索咁多

做人夫就應唔好俾老1去做呢d body massage 啦,好易出事載綠帽的!

成堆av club系列那些呀,都講日本去捽油,次次都捽埋入去,根住跟捽油去著草!

在日居住港人小心!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 12:24 PM 發表

佢應該去整過容,纖過體,否則,有乜理由個樣索咁多

做人夫就應唔好俾老1去做呢d body massage 啦,好易出事載綠帽的!

成堆av club系列那些呀,都講日本去捽油,次次都捽埋入去,根住跟捽油去著草!

在日居住港人小心!
所以我都唔讚成女仔去日本浸温泉,那些女優浸的温泉總係有男人係度跟住就將條女正法!

所以,日本對想長相廝守的夫婦,係不宜去的地方!

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-5 12:25 PM 發表

日本男人好能P+K的。
好大機會係

林志玲嫁過日本好似都唔如意,仲好似鬧過離婚
杜?風都有提過佢在日本有溝過仔。。。但而家點呢

鄧麗君在日本都冇把根留住,更是半隱退下棄人間

都清清楚楚話係台灣班白痴知,日本唔係想像中的可愛

血色草莓夜更話俾大家知,日本的黑暗面,打壓人權極誇張!

其中國的土地上,才是中國人的樂土!

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-5 12:24 PM 發表

我最鍾意佢真性情
唔信,你張相那女生,仲索過福原愛啦

日本人已變了,從前阿信的故事裡田中裕子的情人,不在乎擁有阿信,只為佢默默祝福及支援,的愛是不不保留的純真之愛已在日本絕種

在情書 一片裡 中山美穗對愛的堅持已不復再

所以 柯南 已家少了人睇  就係俾人睇到 種女主角係唔會在日本揾到的  男友縮龍唔知閃去邊多少。日本妹早就閃左去第度溝仔啦!

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-3-5 12:43 PM 發表

台灣無統計數字,但日日呆蛙報紙都有桃色新聞,尤其係新北市...
這些桃色新聞,標誌住台灣的德行文化敗壞!

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-3-5 12:47 PM 發表

台灣仔就係鄉下佬,天真嬌走都走唔切!
呢單野今我諗起另一個台仔同女婆及仔女四維去,仲將老婆出浴照上fb,
更大讚外國自由,最後一家移民美國,佢老婆自由了。。。

台灣人的智慧真係

引用:
原帖由 green2016 於 2021-3-5 12:54 PM 發表

老實講福原愛同江宏傑打乒乓球,江宏傑肯定輸到甩衭 😀
算啦,台灣仔能娶到個三甲不入的日本選手已如同中六合彩

身為中國人係娶晒前三甲的!

2015年女子乒乓球排名

1.丁寧,(中國)
2.劉詩雯(中國)
3.朱雨玲(中國)

4.福原愛(日本)
5.石川佳純(日本)
6.馮天薇(新加坡)
7.陳夢
8.德國選手韓穎
9.中國削球選手武楊位
10.徐孝元

原文網址:https://kknews.cc/sports/ov23rnp.html

看到的名字大多是中國人性氏,中國人勁!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-5 12:59 PM 發表

c hing 睇得 AV 多
我揾av資料駡日本仔同台仔,可一步到位,一針見血嘛

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2021-3-5 01:14 PM 發表

童話咁快玩完!
外國拍白雪公主都拍到變成三級,冇剪輯版啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]