• 瀏覽: 6,163
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-3-5 01:17 PM 移動
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 12:15 發表

幾年前三行佬人工都成千2,3蚊日, 一個月如肯努力3,4萬係揾得到,而這做男人要成日唔係度,先會唔發覺老婆係做鷄的,呢點可推斷,個男人成日都有工開啦!咁即係家庭經濟冇問題啦!

,咁佢老婆都要去做g?
我都係睇報紙講 如果佢老婆唔係因為一場意外走左, 都無人知佢戶口有百幾萬.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Freemantho 於 2021-3-6 12:09 AM 發表

我都係睇報紙講 如果佢老婆唔係因為一場意外走左, 都無人知佢戶口有百幾萬.
真係女人心, 海底針, 捉不到, 亦摸不著!!!!

引用:
原帖由 樹上狂野的雞翼 於 2021-3-5 05:32 PM 發表

台灣家庭好Q傳統
特別係重男輕女同婆媳關係
只要真情在, 那怕情場有這些妖魔, 証明他們都未能情比金堅..

天若有情天亦老,人間正道是滄桑

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 12:15 PM 發表

幾年前三行佬人工都成千2,3蚊日, 一個月如肯努力3,4萬係揾得到,而這做男人要成日唔係度,先會唔發覺老婆係做鷄的,呢點可推斷,個男人成日都有工開啦!咁即係家庭經濟冇問題啦!

,咁佢老婆都要去做g?
未必係因為錢
可能佢老婆性成癮

引用:
原帖由 樹上狂野的雞翼 於 2021-3-6 12:17 PM 發表

未必係因為錢
可能佢老婆性成癮
性辟成癮?

佢應揾佢老公學 發條橙的方法 同佢戒咗佢

老公娶得佢,有責任照顧佢生老病死,不離不棄,呢d事應老公解決!

福原愛真嘅系嫁錯人,離婚搵更好嘅

引用:
原帖由 仲夏加加速榴槤 於 2021-3-6 01:34 PM 發表

福原愛真嘅系嫁錯人,離婚搵更好嘅
只覺佢俾老公發現出軌,但又冇證據,所以佢老公先對佢咁

唔覺佢老公錯去邊!?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-6 00:57 發表

真係女人心, 海底針, 捉不到, 亦摸不著!!!!
係呀!

引用:
原帖由 Freemantho 於 2021-3-6 06:26 PM 發表

係呀!
但我找不到這新聞

不排除是家事真相難見天日

亦不排除係

妾為女子 薄命如斯
君是丈夫 負心若此
拋身養家 飲恨而終
徵痛黃泉 皆君所致。。。

我估啫,估啫

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-3-5 09:55 AM 發表

日媒爆江宏傑粗口言語霸凌 福原愛1月已提離婚
最新更新:2021/03/04 20:54
日媒報導,台灣前桌球選手江宏傑(左)和日本前桌球選手福原愛(右),已協議離婚。福原愛和江宏傑2016年9月1日在東京結婚。圖為兩人在2016年9月21日秀出特別設計的婚戒。(中央社檔案照片)

(中央社東京3日綜合外電報導)日媒週刊文春網路版報導,32歲的日本前桌球選手福原愛,正跟32歲丈夫、台灣前桌 ...
條台仔自卑,咁鬧瓷娃娃,王楠同大魔王第一個唔妥佢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 01:43 PM 發表

原來,福原愛係中國訓練出黎!唔怪得咁勁啦!好嘢都係中國出品!
瓷娃娃好細個就到中國受訓,東北話幾乎流利過倭奴話,佢當王楠同張怡玲係大姐。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]