• 瀏覽: 86,256
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+84
引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-5 05:30 AM 發表
【明報專訊】15名涉案民主派原獲准保釋,詎料律政司即時提覆核,昨晚沒有被告可以回家。庭外家屬聞訊痛哭,被告呂智恆的養母Elsa崩潰嚎哭,失聲尖叫從4樓庭外跑到法院地下,「全部是錯誤!這班全是好人,他們不應受到這種對待!」

https://fs.mingpao.com/pns/20210305/s00006/f1df732d95755b574ac7308c011c05f2.jpg

【明報專訊】1 ...
應該全部判死刑。

沒有要死的心來搞革命???

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 96313069 於 2021-3-5 06:15 AM 發表
嘩, 又上帝又審判, 仲邪教毒太深, 唔怪之得個養子都係咁仆街啦
冇左義子 , 晚晚食青瓜 ?

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2021-3-5 06:22 AM 發表
全部都係好人?我吊你X母啦!
留個後生比我 !

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-3-5 06:23 AM 發表

岑太氣定神閒,話唔抱厚望喎,似乎已經有手足幫手,岑生出嚟可能有孫抱
唔好周圍唱我。

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-3-5 12:49 PM 發表

送綠帽好啲喎,岑生更開心。
唔該排隊!隊尾下個街口轉角。

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-5 12:57 PM 發表
淫太秀色可餐,可以一戰

乳交一流!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-5 01:01 PM 發表

因為我之前試過返教會比人溝囉
死基佬!

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-3-5 01:02 PM 發表
所以話班傻柒一開始根本錯判中央整治嘅決心,
成日以為阿爺咩都唔敢做同得把口,
一開頭好言相勸畀機會你回頭就以為全世界怕咗你,
喺度得寸進尺,
共黨玩政治嗰陣,
呢班契弟仲喺二次元空間咋,連精蟲都未係
沒有錯判!成件事係幫英文選總統,用完班傻仔跟住放棄。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-5 01:01 PM 發表

因為我之前試過返教會比人溝囉
DLCF!

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-5 05:30 AM 發表
【明報專訊】15名涉案民主派原獲准保釋,詎料律政司即時提覆核,昨晚沒有被告可以回家。庭外家屬聞訊痛哭,被告呂智恆的養母Elsa崩潰嚎哭,失聲尖叫從4樓庭外跑到法院地下,「全部是錯誤!這班全是好人,他們不應受到這種對待!」

https://fs.mingpao.com/pns/20210305/s00006/f1df732d95755b574ac7308c011c05f2.jpg

【明報專訊】1 ...
同意!應該燒L左佢,比番喲灰佢地帶番屋企。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]