• 瀏覽: 1,034
  • 回覆: 18
+2
印度最高法院首席大法官鮑德審理強姦案時,問被控強姦的男子是否願意娶受害人,若願意便無事結案,法官還「可以幫忙」,不娶才要坐牢。其駭人聽聞的言

咖喱國真係無奇不有, 佢哋做嘢往往令人啼笑皆非笑!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 強姦犯是否-願意娶受害者-印法官惹狠批

😂印度同美國都係法治國家。

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-3-5 12:55 AM 發表
😂印度同美國都係法治國家。
都係盲煮大國。😂😂😂😂😂😂😂

咁以後唔洗拍施啦, 見靚女就搶去咩, 話之佢咩年齡, 有冇伴侶, 男朋友???

阿大法官, 你知咩叫人權呀???

真係好心法庭改為AI判案好過啦, 用人判案會出現青山走犯架!!

香港個女包清天返鄉下救救祖國啦,從今以後咪返香港。

附件

download (18).jpg(12.11 KB)

download (18).jpg

d印度西施大0樂了,隨時會被印度農民老強,跟手娶埋返鄉下。😂😂😂😂😂

話時話,如果係輪x,咁點分先?

最高法院首席大法官

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-3-5 01:33 AM 發表
d印度西施大0樂了,隨時會被印度農民老強,跟手娶埋返鄉下。😂😂😂😂😂
印度呢d先係民主自由大國

強姦大國

被強姦點止可以做難民,直頭可入籍民主大國啦!被姦移民利多於弊,你同意嗎?(黃老師純學術研究中)

睇哂成段,係串個犯人.
女方家長都好有問題.....

約旦以前真係可以,強姦者若娶被害人為妻,即可免於刑事責任並無罪釋放...

印度最高法院首席大法官  

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-3-5 02:45 AM 發表
強姦大國
民主強姦大國

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-3-5 01:36 AM 發表
話時話,如果係輪x,咁點分先?
問題不大,多幾個揀啫。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]