• 瀏覽: 14,638
  • 回覆: 128
+2
引用:
原帖由 tttt123456 於 2021-3-4 10:45 PM 發表
刁佢老母 北京又喺度扮撚曬嘢 。咁撚怕輸, 就咪撚搞選舉啦
好沒素質,只會罵街

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-4 10:59 PM 發表

多廿個位, 一年多4千萬, 濕碎錢啫~
cut香港電台錢囉!

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-3-4 11:21 PM 發表

北京點會怕輸?人地一句dq,你都入唔到圍!hea住黎選都贏啦!

全部都係佢既人,你點同佢鬥呀?yeah
解散立法會好過啦 全部都係佢既人 選黎把L咩?

行會度好左咪直接通過 擺班垃圾係度舉手呃糧出

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-3-4 11:39 PM 發表

直接委任算啦 搞咁L多野 擺炸垃圾係度呃人工

市民投果d 你都DQ嫁啦 不如直接委任
白老鼠實驗唔會「因此」而結束,家下繼續…

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-5 01:01 AM 發表
喂!點解枱戲愈攪愈爛,都唔索性行返全面委任制呢?

仲要做俾邊個睇?

CY話齋:“唔一定要選舉, 『協商』產生都得~”

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-3-5 12:49 AM 發表
減20席就差唔多,立法會70件差唔多大部分都係白出糧既廢物,聽命地產商多過服務市民
填海收地冇人提,做大戲嘈交打交就日日見
計我話, 立法會衹需要『功能組別』, 由各界代表, 為自身利益發聲, 就夠啦~

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-3-5 01:05 AM 發表
直頭取消晒所有香港選舉啦,係人都知發生咩事,嘥時間嘥錢
攪一場立法會選舉, 官民都要豪花錢;一於用『協商』方式, 推舉代表入立法會啦~

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2021-3-5 12:33 AM 發表

依度係中國既地方
關你依隻漢奸狗咩事?
又驚死 又細膽
剩係識係度吠🤭🤭
吾理係什麼人叫識分什麼是合理。像你這樣的中國人叫行屍走肉。我都係中國人但吾係你咁囉。

引用:
原帖由 tttt123456 於 2021-3-4 10:45 PM 發表
刁佢老母 北京又喺度扮撚曬嘢 。咁撚怕輸, 就咪撚搞選舉啦
刁佢老母,犯氓又喺度辦撚曬嘢,想奪選舉控制立法會,同亞爺鬥。慳D啦!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-5 01:48 AM 發表

CY話齋:“唔一定要選舉, 『協商』產生都得~”
1200人行政長官選舉 1500人又好 你同我都冇票

唔L選仲好 有票全部係地產霸權 

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-4 11:03 PM 發表

唔應該再咁高人工同福利……班政棍會為糧支煽動年輕人拎選票的,港英年代根本就沒咁高人工同福利那時d議員真心為香港市民做嘢唔係為糧支的
香港議員人工高過英國首相先啦

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-3-4 11:39 PM 發表

直接委任算啦 搞咁L多野 擺炸垃圾係度呃人工

市民投果d 你都DQ嫁啦 不如直接委任
凡是曱甴投票嗰啲都應DQ🤗

好關心香港事務的美國國務卿, 唔知有乜講.
不過佢講乜都冇人理.

好笑,班黃區要宣誓,佢地宣完就可以去國安,告佢地發假誓,又一批搗亂香港的獨友準備去踎

引用:
原帖由 黃昏自信的蝦米 於 2021-3-5 03:07 AM 發表

凡是曱甴投票嗰啲都應DQ🤗
有本事贏到黃絲 你就唔駛搬龍門啦

點解人地多人支持? 愛國陣營就冇人支持 要緬甸咁用槍口黎管治?

人地英國做國王 日本做天皇 邊度駛攞槍黎迫人愛國? 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]