• 瀏覽: 46,439
  • 回覆: 455
  • 追帖: 3
+30
引用:
原帖由 男E 於 2021-3-4 08:09 PM 發表
47 名初選人士被控串謀顛覆國家政權一案,今踏入第四天在西九龍法院繼續作保釋申請,總裁判官蘇惠德於今日5時押後案件至晚上7時裁決,以待戴耀廷重返法庭及需時考慮保釋決定。案件原訂押後至7時再訊。

何桂藍與朱凱迪開庭前相擁。因戴耀廷佔中案上訴遭撤銷保釋,出庭後與陳志全位置對調,坐於犯人欄內,鄒家成旁。

律政司3名控方代表離席。大部份辯方代表律師亦離席。由於伸延法庭只有畫面沒有聲音、未知控辯 ...
好野!坐返兩個月先啦!

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-4 08:09 PM 發表
47 名初選人士被控串謀顛覆國家政權一案,今踏入第四天在西九龍法院繼續作保釋申請,總裁判官蘇惠德於今日5時押後案件至晚上7時裁決,以待戴耀廷重返法庭及需時考慮保釋決定。案件原訂押後至7時再訊。

何桂藍與朱凱迪開庭前相擁。因戴耀廷佔中案上訴遭撤銷保釋,出庭後與陳志全位置對調,坐於犯人欄內,鄒家成旁。

律政司3名控方代表離席。大部份辯方代表律師亦離席。由於伸延法庭只有畫面沒有聲音、未知控辯 ...
羨慕佢哋可以免費用住宿
我等良民羨慕死

除咗睇佢哋仲會唔會危害國家外,是否有潛逃可能性都要好好考慮

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-3-4 08:27 PM 發表
揚惡橋身體力行值得一讚🤭🤭🤭
俾個GOOD佢
人生更上一層樓

哈哈哈,律政司即刻上訴,全部人又可以齊上齊落,好波。。

引用:
原帖由 roger135 於 2021-3-4 08:14 PM 發表
走甩十五隻賤種
成功分化佢哋嘛

應有此報!先坐三個月

基杰,基全 入冊
開心死佢哋啦
🤭

惡有惡報!

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-3-4 08:10 PM 發表
31/5先再訊,咁咪坐成3個月
要班死曱甴坐一世啦

呢15件出到黎
一定走佬
😒

這15人剛出門又再入番去

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-3-4 08:30 PM 發表

咁邊個決定個覆核?都要有人判俾唔俾那15個人保釋
由律政司決定指示主審法官覆核所批出保釋申請。

引用:
原帖由 andylaw02 於 2021-3-4 08:15 PM 發表
呢度沒有最藍, 只有更藍
拉登啱你,你快d走啦

引用:
原帖由 roger135 於 2021-3-4 08:14 PM 發表
走甩十五隻賤種
好似都係要繼續畫押

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]