• 瀏覽: 46,445
  • 回覆: 455
  • 追帖: 3
+30
引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-3-5 02:06 AM 發表

仲有朱凱迪毛婆6呎4黃之瘋楊精采一定走唔甩嘅!十年哦
拉咗毛婆?嘩。。。真係大快人心。。。腦癌癲婆呢?

引用:
原帖由 andylaw02 於 2021-3-4 08:15 PM 發表
呢度沒有最藍, 只有更藍
藍屎只係橡皮圖章!

人生精彩

引用:
原帖由 一眼關七 於 2021-3-4 08:39 PM 發表

最不該保釋的係郭家祺
啱,要佢幫手醫人妖傑朵菊花,爛

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-4 20:09 發表
47 名初選人士被控串謀顛覆國家政權一案,今踏入第四天在西九龍法院繼續作保釋申請,總裁判官蘇惠德於今日5時押後案件至晚上7時裁決,以待戴耀廷重返法庭及需時考慮保釋決定。案件原訂押後至7時再訊。

何桂藍與朱凱迪開庭前相擁。因戴耀廷佔中案上訴遭撤銷保釋,出庭後與陳志全位置對調,坐於犯人欄內,鄒家成旁。

律政司3名控方代表離席。大部份辯方代表律師亦離席。由於伸延法庭只有畫面沒有聲音、未知控辯 ...
黃癡瘋......畀唔保釋都唔關我.......事!

引用:
原帖由 廿一號 於 2021-3-4 08:54 PM 發表
又睇下15個有幾多走路
最怕屍奶A滅口

生果報稱家屬大喊法治已死。

個人感覺法治尚在,否則點識阻塞法律漏洞。

要怪就怪先前掛住拉布,唔睇清楚法例剩係教人街市佬街市婆鬧交。

掟汽油彈唔犯法,自己跨欄跳樓話俾人追到跳樓,醫院登記病歷都話人攞個人資料,起人底仲話

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-4 08:09 PM 發表
47 名初選人士被控串謀顛覆國家政權一案,今踏入第四天在西九龍法院繼續作保釋申請,總裁判官蘇惠德於今日5時押後案件至晚上7時裁決,以待戴耀廷重返法庭及需時考慮保釋決定。案件原訂押後至7時再訊。

何桂藍與朱凱迪開庭前相擁。因戴耀廷佔中案上訴遭撤銷保釋,出庭後與陳志全位置對調,坐於犯人欄內,鄒家成旁。

律政司3名控方代表離席。大部份辯方代表律師亦離席。由於伸延法庭只有畫面沒有聲音、未知控辯 ...
坐兩個多月先
很好

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-3-4 08:15 PM 發表
鄭達鴻、楊雪盈、彭卓棋、何啟明、劉偉聰、黃碧雲、譚文豪、施德來、張可森、伍健偉、郭家麒、呂智恆、林景楠、柯耀林、李予信

老老豆豆,呢15個真係好多名都未聽過,比佢地保都唔奇
呢班散仔
放佢保釋
走咗路一兩個
佢成件事就最正啦

恭喜晒,47隻死曱甴,一生精彩

一個都不能放生

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-3-4 08:15 PM 發表
鄭達鴻、楊雪盈、彭卓棋、何啟明、劉偉聰、黃碧雲、譚文豪、施德來、張可森、伍健偉、郭家麒、呂智恆、林景楠、柯耀林、李予信

老老豆豆,呢15個真係好多名都未聽過,比佢地保都唔奇
蝦兵蟹將都算。但係黃碧雲、譚文豪、郭家麒算係反對派主將黎喎,放佢地係咪當佢地流先?混雜係卒仔當中,好似好羞辱咁喎

引用:
原帖由 omygoodness 於 2021-3-4 08:13 PM 發表
人生邁向癲瘋,恭喜!
舊歌:再坐一會。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-3-4 08:13 PM 發表
仲有電話亭呢
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-3-4 08:13 PM 發表
係咪見譚文豪痛哭咁淒涼所以俾佢保釋?
依D咪係叫做狗囉!仆街當日反中仇中嗰陣咁兇狠,依家就喊到死狗咁,垃圾不如,唔死冇L用!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]