• 瀏覽: 42,494
  • 回覆: 455
  • 追帖: 4

熱賣及精選
引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-3-4 08:12 PM 發表

毛婆總於要入冊,剪頭髮,多L得長毛唔小。
x2 希望佢唔好再出嚟,見到佢就憎.

鄭達鴻、楊雪盈、彭卓棋、何啟明、劉偉聰、黃碧雲、譚文豪、施德來、張可森、伍健偉、郭家麒、呂智恆、林景楠、柯耀林、李予信

老老豆豆,呢15個真係好多名都未聽過,比佢地保都唔奇

又比保釋,而加好嬲
利申:五毛

一齊犯同一條罪但部份可保釋??

其實有冇認真審緊

即使違反國安法,都堅持必須重判貪曾收錢停起樓
貪曾與其支持者都必須落地獄

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-4 08:09 PM 發表

47 名初選人士被控串謀顛覆國家政權一案,今踏入第四天在西九龍法院繼續作保釋申請,總裁判官蘇惠德於今日5時押後案件至晚上7時裁決,以待戴耀廷重返法庭及需時考慮保釋決定。案件原訂押後至7時再訊。

何桂藍與朱凱迪開庭前相擁。因戴耀廷佔中案上訴遭撤銷保釋,出庭後與陳志全位置對調,坐於犯人欄內,鄒家成旁。

律政司3名控方代表離席。大部份辯方代表律師亦離席。由於伸延法庭只有畫面沒有聲音、未知控辯雙方為何 ...
郭加其咁勤力,
唔應保釋。

放虎歸山

唔夠完美,有改善空間,不過尚可接受

基佬傑同屎忽全可以同倉了

害咗咁多學生坐監,全部都係X街,巫婆咀臉最乞人憎,抵x死

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

好戲在後頭

【最新】總裁判官蘇惠德指,控方提出保釋覆核申請後,法庭必須即時扣押有關人士,控方需在48小時內處理,獲保釋15人要繼續還柙

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=21151&refer=Share

國安法全部不准保釋先得!!!

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2021-3-4 08:10 PM 發表

不解
米系

引用:
原帖由 roger135 於 2021-3-4 08:14 PM 發表

走甩十五隻賤種
無所謂啦!最梗要奈何橋無份!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]