• 瀏覽: 1,324
  • 回覆: 27
初選案|15人獲准保釋 戴耀廷撤回保釋申請47名民主派人士被控「串謀顛覆國家政權」案,國安法指定法官蘇惠德晚上批准其中15

戴妖有排坐,抵 L 死,恭喜晒 😀

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/local/2381593/初選案|15人獲准保釋-戴耀廷撤回保釋申請

應該一個也不接受申請啦!

其餘 32 人還柙至 5 月尾再審,大 L 鑊,恭喜 😀

引用:
原帖由 green2016 於 2021-3-4 08:15 PM 發表
其餘 32 人還柙至 5 月尾再審,大 L 鑊,恭喜 😀
人生總算有返少少精彩

戴生都罪業深重喇,多少人,因佢之名,乃咗野。

呢個係案中之首,唔比保釋係正常

國安法完全無用!

引用:
原帖由 fallresoar 於 2021-3-4 08:52 PM 發表
戴生都罪業深重喇,多少人,因佢之名,乃咗野。
成個計劃完全由佢策劃及發起。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-3-4 08:55 PM 發表

成個計劃完全由佢策劃及發起。
唔止啦,幾多後生,信佢果佔中/違法達義,出咗事。

引用:
原帖由 fallresoar 於 2021-3-4 09:01 PM 發表

唔止啦,幾多後生,信佢果佔中/違法達義,出咗事。
純屬我自己分析,佔中事件,戴妖係騎虎難下局搞。佔中被判刑,佢開始展開用香港前途去報復,如雷動計劃,及今次初選攬炒政府。佢用自己私怨,去揾咁多傻仔陪葬😡😡😡

毛婆,長毛,三白眼,人生更精彩,呢四件人渣都有今日啦  😀😀😀

引用:
原帖由 green2016 於 2021-3-4 09:09 PM 發表
毛婆,長毛,三白眼,人生更精彩,呢四件人渣都有今日啦  😀😀😀
毛婆,矮仔庭去行船

恭喜香港人

人生更精彩哦
抑或人渣人生更精彩呢?

手足,齊上齊落,15人應該自己放棄保釋。。。哈!

主題標籤 #戴耀廷
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]