• 瀏覽: 20,116
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 春雨彎刀 於 2021-3-4 07:56 PM 發表

政治犯應予槍斃🤯
終生監禁更好⋯⋯內地服刑

法輪邪功最鍾意用故事迷惑人

最鐘意作故仔,要幾動容有幾動容,要幾煽情有幾煽情都得🤣

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-3-4 08:11 PM 發表

有啲唔明點解條黃婆莊腦癌唔使坐監既
因為有醫生紙證明

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-3-4 07:23 PM 發表
47名民主派因「35+初選」被控串謀顛覆國家政權罪,提堂聆訊今(4日)踏入第四天。辯方下午再次向法庭申請豁免《刑事訴訟程序條例》第9P條「對報道保釋法律程序的限制」。

https://fs.mingpao.com/ins/20210304/s00001/dbb34650e310c452acc22664ee1b76a8.jpg

呢個蘇官真係大將黎,唔同果班傻仔黃官,蘇官最厲害之處係一句就拋窒班垃 ...
專業傳霉喎,佢地報仲衰話唔報啦,第一日識佢咩

引用:
原帖由 wingwing127 於 2021-3-4 08:19 PM 發表

因為有醫生紙證明
係咪當佢坐緊但保外就醫呢

甘咪齊齊話生野,就咪甩身囉

應該詳細遂一報導求情動容故事娛樂大衆

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-4 07:54 PM 發表
好冷血呀!
罵得好!
班黑暴好冷血
又私了 又攬炒
班文宣好無良
又老屈 又老作
個個出黎衝 出黎破壞就聲大大 
依家要受審  就個個扮曬慘
慘? 
香港俾你地班人破壞 就真係慘喇

頭條日報:「蘇官押後案件至5月31日下午再訊。32人須還柙。15人擔保獲批,包括鄭達鴻、楊雪盈、彭卓棋、何啟明、劉偉聰、黃碧雲、譚文豪、施德來、張可森、伍健偉、郭家麒、呂智恆、林景楠、柯耀林、李予信。
控方提申請要求覆核保釋決定。期間要求扣押獲擔保被告。
蘇官按例必須扣押獲保釋被告,48小時內帶至高等法院司法常務官席前覆核保釋決定。獲保被告須續還押。
蘇官認為沒有充足理由相信眾被告不會繼續實施危害國家安全行為,蘇官拒絕餘下被告保釋申請,期間須還押候訊。」

小鳳姐,你有排忙!

支持呢個蘇官,真是一個父母官,呢班人個個想搞政變,失敗左就扮可憐扮死狗·····

又質疑辯方提出豁免有關條例,但同時禁止傳媒報道控方指控,以及辯方的說法,「如果我係傳媒,真係唔知道報咩」。蘇官又說,「聽到好多令人動容嘅故事」,惟不清楚與公眾利益有何關係。

擺明想作故仔昆人

蘇官真係有料到,勁

全部收押, 缺一不可

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]