• 瀏覽: 4,141
  • 回覆: 71
+5
引用:
原帖由 tom012345 於 2021-3-4 05:36 PM 發表

如果打國產, 要賠仲難過中老虎機jackpot, 只要死左就話死於自然, 不關疫苗事
咁你咪打輝睡囉,有得book啦,死咗包有得賠不過係你自己話嘅,有事咪賴我

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-4 04:55 PM 發表
本港發生首宗接種新冠疫苗2日後死亡的事件後,市民一改早前搶先預約接種疫苗的態度,今日(4日)網上預約系統繼續開放,東網記

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210304/photo/bkn-20210304110119711-0304_00822_001_01b.jpg?20210304150843

本港發生首宗接種新冠疫苗2日後死亡的事件後,市民一改早前搶 ...
特別群組班黑醫護話要打嘅輝睡都冇爆,好明顯新冠疫苗滯銷,香港案例唔多,正常人都唔會搏啦,不過同意你講可以降低年齡限制

毛主席和革命先烈建立新中國,當時全國人民一早有心理準備接受西方國家核武戰爭。錢無,(中國資源不夠美加澳多)人命很多

東方, ****1..

唱淡夠未呀..  你份報紙都成日無人爭啦.. 

自己長輩來港英時代香港,一定要艱苦奮鬥。

國家成功和特區建設每一草一木都是古今偉大中華民族以心血和生命打造。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-4 04:58 PM 發表
我都想注射疫苗,但現在政府仍以「五大群組優先」,我要繼續等。

希望政府能趁現在放寬條件,使我想注射疫苗者如願以償,共同與政府抗疫,而且免得浪費疫苗和醫護人手。
其實比條隊人排即場後補,有人甩底咪比個未約期嘅後補

係大量biontech 無人預約

唔好又誤導,拉埋科興落水

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-3-5 02:21 PM 發表
毛主席和革命先烈建立新中國,當時全國人民一早有心理準備接受西方國家核武戰爭。錢無,(中國資源不夠美加澳多)人命很多
毛主席時代,小弟長輩在國內,長輩估計一場核武大戰,大約雙方死傷數目是有根據

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-3-5 08:27 PM 發表

毛主席時代,小弟長輩在國內,長輩估計一場核武大戰,大約雙方死傷數目是有根據
日本長崎和廣島二粒子彈對中國未必有用

當時國內人士估計美國麥克阿瑟上將要準備多少核彈

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-4 04:55 PM 發表
本港發生首宗接種新冠疫苗2日後死亡的事件後,市民一改早前搶先預約接種疫苗的態度,今日(4日)網上預約系統繼續開放,東網記

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210304/photo/bkn-20210304110119711-0304_00822_001_01b.jpg?20210304150843

本港發生首宗接種新冠疫苗2日後死亡的事件後,市民一改早前搶 ...
始終反政府的心沒變,煽動他人,發負能量,可恥!🤬🤬🤬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]