• 瀏覽: 5,080
  • 回覆: 90
so what…

首長人工咪廿幾年排最前二囉... 

商家佬睇錢做人, 話之你什麼自由不自由...

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-3-5 06:34 PM 發表

慳D啦,前年有條黃屍 @buomjwit 話如果中央行國法香港就得番個彀,仲唔順要同我死拗。

宜家國安法行左8個月啦,資金走左未?香港係咪得番個彀?
係。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-5 21:37 發表

係。
係你條毛,證據呢?咁易得番個彀?香港走左幾多外資?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-3-5 11:03 PM 發表

係你條毛,證據呢?咁易得番個彀?香港走左幾多外資?
繼續咀硬吧,傻毛只有這個把戲。

全球經濟自由排名 剔走香港
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2729132/

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-6 01:31 發表

繼續咀硬吧,傻毛只有這個把戲。

全球經濟自由排名 剔走香港
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2729132/
繼續死lur 啦,話你拎唔出証據淨係得狗up 啦。

你條link 講嘅就係樓主個主題,個殻呢?你唔係以為咁行嘅野當交貨呀?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-3-6 02:02 AM 發表

繼續死lur 啦,話你拎唔出証據淨係得狗up 啦。

你條link 講嘅就係樓主個主題,個殻呢?你唔係以為咁行嘅野當交貨呀?
一早都同你講左個“殼“需要有一個定義,其中一個就係失去國際金融中心地位,呢條新聞已經證明左係向呢個方向,轉變需要時間,在趨勢是我說的方向,會不斷走負面。你可以詐看不到。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-6 07:15 發表

一早都同你講左個“殼“需要有一個定義,其中一個就係失去國際金融中心地位,呢條新聞已經證明左係向呢個方向,轉變需要時間,在趨勢是我說的方向,會不斷走負面。你可以詐看不到。
失去左呢咩?香港現在仲係國際金融中心,你又可以點?

方向嘅野,只係你幻想,未發生就係未發生,你都冇符,你班黃屍狗叫一國兩制已死都叫左多年啦。

典型嘅猶太金融霸權黑手又開始操作!唱衰香港。
美國咁鍾意香港嗰D黃屍燒、殺、打、砸、搶,願上天賜與美國每日各處發生,人民自相殘殺!

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-3-6 08:10 AM 發表

失去左呢咩?香港現在仲係國際金融中心,你又可以點?

方向嘅野,只係你幻想,未發生就係未發生,你都冇符,你班黃屍狗叫一國兩制已死都叫左多年啦。
未發生,你盲左?睇標題?發生緊嘅係咩?人地讚緊香港?傻毛沒叫錯,夠傻。

黃人黑衣爭取的成果, 而家要發表成就報告?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-6 18:38 發表

未發生,你盲左?睇標題?發生緊嘅係咩?人地讚緊香港?傻毛沒叫錯,夠傻。
發生左?你有幻覺?香港幾時開始唔係國際金融中心?

人地講緊香港又㸃?外資撤走曬拿?我應該信你講定信外資公司同投行嘅行動?

繼續用幻覺打J啦。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-3-6 07:06 PM 發表

發生左?你有幻覺?香港幾時開始唔係國際金融中心?

人地講緊香港又㸃?外資撤走曬拿?我應該信你講定信外資公司同投行嘅行動?

繼續用幻覺打J啦。
你慢慢坐以待斃啦,火未燒到埋黎無火足,聞到煙味啦,你做一定要爆炸一野爆死先叫火足咩。

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]