• 瀏覽: 5,069
  • 回覆: 90
這些都是飯民黃屍爭取返來的,肯定在監獄裡面慶祝緊啦

引用:
原帖由 2007WIN 於 2021-3-4 09:04 PM 發表
新加玻.......第一

食香口膠..........
汽水

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-4 03:58 PM 發表
巿民連帶個黃口罩,帶把黃雨傘都冇自由,學咩人講咩自由經濟體吖
周街都係,你係失明人仕?你不如試下去以色列帶個納粹章,我送機票酒店,睇下民主國會點?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-4 03:47 PM 發表
美國傳統基金會公佈由於近年發展,香港及澳門日後不再獨立評分,而是與中國一齊評分,令香港失卻一個重要經濟自由的評分。與此同時,新加坡繼續蟬聯全球最自由經濟體評分。

與此同時,新加坡繼續蟬聯全球最自由經濟體評分。

傳統基金會在報告解釋,只會計算獨立主權國的經濟自由,雖然香港與澳門作為特別行政區,與大部分中國大陸民眾享有不同及較多的經濟自由,但「近年的發展毫不含糊地顯示,這些經濟政策最終由北京控制 ...
呢個基金會有乜用先?
又唔係借貸評級

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-4 04:37 PM 發表
歐美日資金不再來香港了 連燈都熄埋
以後自己糖水滾塘魚
大量資金繼湧入台灣、新加坡、日本
真係好笑, 而家突然間又要排名喇?
之前年年掛第一, 但係又生於亂世喎

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-4 03:47 PM 發表
美國傳統基金會公佈由於近年發展,香港及澳門日後不再獨立評分,而是與中國一齊評分,令香港失卻一個重要經濟自由的評分。與此同時,新加坡繼續蟬聯全球最自由經濟體評分。

傳統基金會在報告解釋,只會計算獨立主權國的經濟自由,雖然香港與澳門作為特別行政區,與大部分中國大陸民眾享有不同及較多的經濟自由,但「近年的發展毫不含糊地顯示,這些經濟政 ...
哦, 被美國狗基金DQ, 簡直係一種光榮呀! 狗有咩資格去對人類評分?

而家喺經濟評級定喺政治評級?

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-5 04:43 PM 發表

哦, 被美國狗基金DQ, 簡直係一種光榮呀! 狗有咩資格去對人類評分?
咁你即係話香港官員年年比狗讚都鬆毛鬆翼啦

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-5 06:15 PM 發表

佢地個心屌屌聲唔通話你聽咩?有家教架朱熹

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-5 06:15 PM 發表

都話狗有L資格對人評分咩?係d專食屎嘅屎渠曱甴會鬆毛鬆翼啫

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-4 16:37 發表
歐美日資金不再來香港了 連燈都熄埋
以後自己糖水滾塘魚
大量資金繼湧入台灣、新加坡、日本
慳D啦,前年有條黃屍 @buomjwit 話如果中央行國法香港就得番個彀,仲唔順要同我死拗。

宜家國安法行左8個月啦,資金走左未?香港係咪得番個彀?

【曾連續25年排首位】, 得來不易, 如今卻......  唉!  

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 4-3-2021 15:47 發表

傳統基金會在報告解釋,只會計算獨立主權國的經濟自由,雖然香港與澳門作為特別行政區,與大部分中國大陸民眾享有不同及較多的經濟自由,但「近年的發展毫不含糊地顯示,這些經濟政策最終由北京控制 ...
比王色經仔圏拉低左

果基金是共和黨人任。有什麼做唔出

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]