• 瀏覽: 18,730
  • 回覆: 170
+15
阿斯利康好似用咩咩黑猩猩線體技術..........,聽個名都赫親人!

香港GoGoGo,要加快直追啦。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-4 03:40 PM 發表
專家 - 有3,000頁報告冇問題
3000頁死亡樣式報告,果然係妙品!

南韓再多3人接種疫苗後死亡,
 包括一名20多歲女子 !

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-3-4 04:18 PM 發表
可能真係未必適合亞洲人嘅DNA。
台灣係打呢隻

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-3-4 03:44 PM 發表

英國呢隻疫苗, 真係千奇百趣
臨床測試時,人為錯誤打少左劑量, 測出來既保護力, 竟然高過打正常劑量的, 到而家藥廠都未解釋到
打左驗身話中左愛滋,心血少都比佢嚇死。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-3-4 04:35 PM 發表

台灣係打呢隻
重要話係送到呆灣前1-2粒鐘先通知

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-4 03:54 PM 發表

唔好講愛祖國用國貨呢啲政治嘢。
以往疫苗都要分四期及經過多年測試先可以肯定疫苗安全性及有效性。而家只用幾個月及只做三期測試,所以名疫苗都有好大不確定性。
所以,用轉統嘅沒活科技研發出嚟嘅疫苗確定性高。
啱! 用滅活疫苗至少少一個長遠的不確定因數,新的技術必需更長時間做測試,咁趕頭趕命用新技術出,話唔定5年後全球癌症病發指數,比5年前高100倍時就仆街了

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-4 03:59 PM 發表

x 2
短命, 年青人又會吸毒.........總之唔關牛津事啦, 但打就打大陸科興
條咩9 - 689反轉, 咪呢能人lor
呢隻狗-689真係正宗鍵盤黃畜一只😄

牛津大學,香港電台翻譯成牛頭角觀津

已死數千人

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-4 03:37 PM 發表
英國佬其實系世界有乜技術系超群?佢既產品差過美國啦。我選國產,再美國,英國唔打。英國今時今日仲系食老底。個名聲就快玩完
英國嘢

AZ 都話要退貨,打死多過病死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]