• 瀏覽: 18,804
  • 回覆: 170
+15
歐美疫苗睇黎唔太適合亞洲人,20幾歲無病無痛既人都出事。

無事既, 曱甴乜野都唔怕架嘛 ! 最緊不忘初心,話過撐大英祖國既一定要撐到底,死幾多人都要打

入乜嘢阿斯利康丫,又唔入國藥

英國佬嘢,效率又低,副作用又高,南非一早話要 ban 阿斯利康疫苗啦,係歐洲佬唔俾唧!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-4 03:32 PM 發表
200萬記得去打輝瑞同阿斯利康千祈咪偷偷打國產疫苗呀12141722
600萬記得打50.1%,冇打會全家滅族架

嘩!香港點解唔入呢隻?呢隻一定有彩派,小黃人一定報名。

咁L恐怖
鬼佬野留比祟洋人打

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-3-4 04:16 PM 發表

曱甴打國產疫苗嘟全家架

可能真係未必適合亞洲人嘅DNA。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-3-4 03:30 PM 發表
南韓上月底展開新冠疫苗接種計劃,已有多人接種牛津大學與阿斯利康研發的新冠疫苗後出現不良反應。韓聯社報道,南韓再有3人接種牛津疫苗後死亡,包括1名20多歲年輕女性,導致南韓接種牛津疫苗後死亡案例累積至5

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2890000/2892422/05cafp016__1024_1024.jpg

20歲 ...
印度出神油就叻,出疫苗...

引用:
原帖由 briancccc 於 2021-3-4 04:09 PM 發表
歐美疫苗睇黎唔太適合亞洲人,20幾歲無病無痛既人都出事。
體質唔同

引用:
原帖由 煙如織 於 2021-3-4 04:15 PM 發表
英國佬嘢,效率又低,副作用又高,南非一早話要 ban 阿斯利康疫苗啦,係歐洲佬唔俾唧!
唔用佢, 歐洲鬼佬用邊隻???

垃圾鬼國疫苗

支持黃狗成家人去打

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-3-4 16:16 發表

你講嘅50.1%已經out咗,得閒up-date下先喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]