• 瀏覽: 18,818
  • 回覆: 170
+15
白人dna都撈唔埋

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-4 03:40 PM 發表
專家 - 有3,000頁報告冇問題
份報告有3000+1頁的。

阿屍脷瘡只適合黃屍曱甴打,普通市民打前要三思。

科興100%重症保護率!👍👍👍

打完英國疫苗20幾歲都死!英國疫情咁嚴重,唔打仲死得人多,冇乎,其他國家打就自己攞嚟衰!

引用:
原帖由 friendchanli 於 2021-3-4 05:01 PM 發表

份報告有3000+1頁的。
加封面/封底.....……..起碼多2頁tim la

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-3-4 03:30 PM 發表
南韓上月底展開新冠疫苗接種計劃,已有多人接種牛津大學與阿斯利康研發的新冠疫苗後出現不良反應。韓聯社報道,南韓再有3人接種牛津疫苗後死亡,包括1名20多歲年輕女性,導致南韓接種牛津疫苗後死亡案例累積至5

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2890000/2892422/05cafp016__1024_1024.jpg

20歲 ...
曱甴打西人野  曱甴死得越多對香港越有利

死囉, 台灣同胞訂了成千萬劑, 點算
快D同美國買4千萬劑 johnson  疫苗啦, 好過買F16V 啦! 

邦之星,倒轉玩 69式吾出嚟講幾句。科興話有事就 9衝出嚟。

引用:
原帖由 unclewilliam 於 2021-3-4 03:43 PM 發表
香港都好似有入阿斯利康
幸得澳門特首為香港人發聲,我哋有得揀。
呆灣直接向藥廠入阿斯利康,係唯一一隻沒有之一,執到寶一樣。呆灣常笑國家嗰d疫苗係劣質貨,而家可以剝花生睇吓邊個可以笑到最後。

👍

附件

Screenshot_20210303_215629_com.huawei.browser.jpg(50.2 KB)

Screenshot_20210303_215504.jpg(156.95 KB)

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-4 03:59 PM 發表

x 2
短命, 年青人又會吸毒.........總之唔關牛津事啦, 但打就打大陸科興
條咩9 - 689反轉, 咪呢能人lor
呢只689倒轉689比我插到佢屎眼開花 我一見佢回復我就咬住狂吊佢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-4 03:40 PM 發表
專家 - 有3,000頁報告冇問題
磚家話巧安全地瓜老襯

英腳 阿豬你香 係咁易都死5件!😭

今日呢間供貨俾台灣省

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]