• 瀏覽: 18,777
  • 回覆: 170
+15
引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-4 03:54 PM 發表

唔好講愛祖國用國貨呢啲政治嘢。
以往疫苗都要分四期及經過多年測試先可以肯定疫苗安全性及有效性。而家只用幾個月及只做三期測試,所以名疫苗都有好大不確定性。
所以,用轉統嘅沒活科技研發出嚟嘅疫苗確定性高。
重點係磚家成9日要科興補報告
牛津同復必泰咁9多問題就唔柒出聲

黃絲話嗰個南韓廿幾歲女人仲弱過香港63歲長期病患,所以牛津一定安全過科興

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-3-4 03:44 PM 發表

英國呢隻疫苗, 真係千奇百趣
臨床測試時,人為錯誤打少左劑量, 測出來既保護力, 竟然高過打正常劑量的, 到而家藥廠都未解釋到
可能呢隻神藥嘅作用係降低人本身嘅保護力

毒果有冇報道?

南韓有無停止接種隻疫苗先,無就應該唔關事,繼續啦,唔好停

引用:
原帖由 廿一號 於 2021-3-4 03:56 PM 發表
黃絲話嗰個南韓廿幾歲女人仲弱過香港63歲長期病患,所以牛津一定安全過科興
x 2
短命, 年青人又會吸毒.........總之唔關牛津事啦, 但打就打大陸科興
條咩9 - 689反轉, 咪呢能人lor

現階段冇一隻疫苗係百分百安全,就連流感疫苗都係,何況係新研發既新冠疫苗?

引用:
原帖由 unclewilliam 於 2021-3-4 03:43 PM 發表
香港都好似有入阿斯利康
要照顧班BNO嘛……打完可能少咗好多過英國

😱

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-3-4 03:30 PM 發表
南韓上月底展開新冠疫苗接種計劃,已有多人接種牛津大學與阿斯利康研發的新冠疫苗後出現不良反應。韓聯社報道,南韓再有3人接種牛津疫苗後死亡,包括1名20多歲年輕女性,導致南韓接種牛津疫苗後死亡案例累積至5

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2890000/2892422/05cafp016__1024_1024.jpg

20歲 ...
香士黃狗曱甴打左未啫?

毒果完全無報道

專家可能話唔關疫苗事,已幫家人預約

不過無話預約完,打唔打

賣左11.7萬俾台灣
等睇賽後報告

即係打完疫苗就等死算

引用:
原帖由 type100q 於 2021-3-4 04:07 PM 發表
賣左11.7萬俾台灣
等睇賽後報告
第一批.........咁總統要做show打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]