• 瀏覽: 35,887
  • 回覆: 346
+11
引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表
中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
官塘區,洪駿軒已經被DQ,佢哋實縮。

一講到要DQ無幾萬蚊個月,幾撚🐶都可以🤭

為份糧真係乜都做得出. 咁咪好囉. 唔使日日乜都反反反. 

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表
中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
遲下約一哥去區會, 以VIP規格接待, 男甴洗腳, 女甴波推

區議會就係為當區謀福祉的, 唔係宣揚劣理的,
做好本份好應該.

我個區之前都有黑暴已完拉了五一, 12逃犯的橫額,  
後來都靜雞雞的拆了.

一講到錢。。。
🤑瞬間變"愛國"。。。
好想講粗口!

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-4 03:24 PM 發表

呢的招數呃比豬更蠢的香港人當然得,阿爺采佢都生臭狐啦,不過老共一向仁慈,你吾搞事佢都吾會犯你,只不過難負重任甘解
大方還大方,佢地黑暴時一個臉,阿爺強勢又一個臉,他日阿爺手鬆啲咪又嚟過!唔得,要斬草除根,一個黑暴都不能留!😠

賤骨頭

引用:
原帖由 bwah 於 2021-3-4 03:06 PM 發表
將來梁家傑應會最親中
唔會親中,
佢都揾到唔少啦!

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-3-4 03:13 PM 發表

佢出手打黑暴我就可能信
投名狀

引用:
原帖由 bwah 於 2021-3-4 03:10 PM 發表
中央只用一年時間就可以搞得掂香港二十幾年的問題
香港攬炒派想同中共玩政治,無疑是班門弄斧。

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-3-4 03:49 PM 發表

大方還大方,佢地黑暴時一個臉,阿爺強勢又一個臉,他日阿爺手鬆啲咪又嚟過!唔得,要斬草除根,一個黑暴都不能留!😠
我一向贊成吾好比生路黃狗

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-3-4 03:45 PM 發表
一講到要DQ無幾萬蚊個月,幾撚🐶都可以🤭
啲資源金錢點可以浪費響佢地身上?🤮

睇錢份上真係唔使開飯咩,骨氣嘅嘢得啖笑

現時所謂區議會是非法的,中央政府從未承認過前年的所謂區議會選舉結果,現時所謂區議會必須予以解散,並由分區委員會代替。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]