• 瀏覽: 35,957
  • 回覆: 346
+11
引用:
原帖由 必佬 於 2021-3-4 03:30 PM 發表

大家比次機會佢哋啦!起碼識得改,就算係曱甴派如果做得好嘅及唔反中亂港的話我下次都會投票比你
你真係頭腦簡單,我就一世都吾會原諒黃狗,我附近的黃店,就算成個區得佢有我都吾會幫襯,呢少少風骨我絕對做到

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-4 03:31 PM 發表

近年半全世界都睇到香港人好似小醜同智障既混合物
沒名字的怪物

不務正業就每月至少袋三皮幾糧支,而家咁嘅時勢去邊度呃到丫,唔通仲玩腫遲咩!

引用:
原帖由 bwah 於 2021-3-4 15:06 發表
將來梁家傑應會最親中
咪幾好,阿爺叫佢含就含,乃就乃,梁家傑直頭改名做乃中傑

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表
中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
真心又好. 假意都好. 區議員就做返區議員既工作...咁先啱架嘛.

好多5毛

手足捧佢哋出嚟,依家佢哋為糧資離棄手足,手足們有冇覺得自己好柒昂9呢?

為錢做契弟

引用:
原帖由 kid_a 於 2021-3-4 03:38 PM 發表

真心又好. 假意都好. 區議員就做返區議員既工作...咁先啱架嘛.
同意 真心又好. 假意都好. 就看作一家大公司,好多人都係心裏面吊公司說公司壞話。但作爲員工,工作就要做。 做不做得好也是另外的事情
你拿公司人工沒貢獻之外,暴動‘’搞‘’損害公司的事情,就係有問題

關鍵只有一個,想唔想出糧

糧支萬歳

督灰手足背叛,糧支派小心手足私鳥,速逃

引用:
原帖由 何紅申 於 2021-3-4 03:40 PM 發表
為錢做契弟
正狗西

垃圾一班

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]