• 瀏覽: 33,641
  • 回覆: 346
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-3-4 03:16 PM 發表

副主席黑暴時在嗰區做咁多衰嘢,現在唱好扮愛港愛國就想過骨?😠
呢的招數呃比豬更蠢的香港人當然得,阿爺采佢都生臭狐啦,不過老共一向仁慈,你吾搞事佢都吾會犯你,只不過難負重任甘解

熱賣及精選
睇風向做人,有乜問題。

梁翊婷愛國?

全世界人類看到高質香港人的表現,就深深地感受到成龍曾說過的一句話

引用:
原帖由 叻B仔 於 2021-3-4 03:18 PM 發表

係人係鬼而家大家都知
未必架,香港人出名善忘,你請佢食粒糖就已經忘記上年你餵佢食屎啦,好聽叫善忘,難聽即係蠢

班黃畜忽然轉軚,有啲唔習慣添

5萬元工資,還可以用經費買新電子產品。 
肯定扮工作啦

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表

中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
大家比次機會佢哋啦!起碼識得改,就算係曱甴派如果做得好嘅及唔反中亂港的話我下次都會投票比你

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表

中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
驚被DQ下次冇得選嘛……

引用:
原帖由 真。理性的牛牛 於 2021-3-4 03:26 PM 發表

全世界人類看到高質香港人的表現,就深深地感受到成龍曾說過的一句話
近年半全世界都睇到香港人好似小醜同智障既混合物

果然漢奸本色,跟形勢變面。

佢哋咁做,對得住選佢哋出嚟嘅人咩,佢哋點解當選,睇佢哋嘅參選政綱,便知一二,若果選佢哋嘅人只著重民生,結果就唔係咁樣啦

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-3-4 03:13 PM 發表

佢出手打黑暴我就可能信
黑暴打佢就有!

事實証明,
工資最實!

最緊要有糧支

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]