• 瀏覽: 35,833
  • 回覆: 346
+11
全部都醒目仔醒目女

好似伊拉克亡國後,人民爭住Lai美軍鞋底一樣 

引用:
原帖由 由美女 於 2021-3-4 08:20 PM 發表

咁就唔使驚DQ啦
當然

奸邪妖獸願不願意轉泊建制碼頭呢?

選佢地出來反中的曱甴, 唔知現在會點諗...

無計啦, 為糧支, 就要無恥

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表
中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
其實全部都要ko左去

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-4 02:54 PM 發表
中央近期提出落實「愛國者治港」原則,近日不斷傳出改革香港選舉制度方案,加上港府準備修例落實區議員宣誓,如有違反誓言或不符合「擁護《基本法》、

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1f01d8fa0e06a7d4cc0da6ca92cc0717/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030406475121171.jpg ...
乖有乜用,遲啲一樣照拉。

為左有糧支 無嘢係做唔出

佢哋嘅民主,只有自己嘅利益。。

最緊要糧支

引用:
原帖由 bwah 於 2021-3-4 03:06 PM 發表
將來梁家傑應會最親中
分分鐘變成另一個湯湯!

為份糧可以轉呔得幾快。 竟然答謝佢地眼中的「黑警」喎。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-3-4 09:56 PM 發表
為份糧可以轉呔得幾快。 竟然答謝佢地眼中的「黑警」喎。
所以話班曱甴為香港未來,係話自己未來(份人工),乃袋低乃到雪雪聲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]