• 瀏覽: 4,557
  • 回覆: 32
+2
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-3-4 10:50 AM 發表

仲有試過有黃人情侶去英國入境時被搜出電鎗,佢地話係驚香港警察及中共喺英國對佢地不利所以要帶住旁身喎。
見到啲黃人嗰種妄想被害症,就知佢地有幾愚蠢啦。
港黃飽暖思淫慾, 坐井觀天, 沒有深思熟慮的個性, 被稱為曱甴係當之無愧

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-4 01:18 PM 發表
非時事新聞
你有冇入條LINK睇清楚?
我明明是從「頭條日報」港聞版轉帖出來的, 你厚多士舉報我?

賊喊捉賊

支持警察,打擊謠言制造者。

引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2021-3-4 01:45 PM 發表
賊喊捉賊
黑暴極盡挑釁,為了激怒警察,迫警方出手開殺戒,誰知警察可以這樣克制。
除了一件跳樓死亡和一個阿伯被黑暴用磚頭掟死外,沒有死過一個黑暴,曱甴唯有配合毒傳媒,用作文屈警察打死人。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-4 01:56 PM 發表

第1,我冇舉報你喎!

第2,的確係非時事新聞,我講事實有咩唔啱
怎樣界定非時事新聞?
警方鮮有為警隊申冤,這次特意出專題澄清被屈事件,是新鮮事物一樁,絶對可以話係新聞。

警隊做啱咗呢一步,但其他高官就冇呢份氣魄嘞,雖然呢班高官多數係廢,但又唔係事事都廢,而傳媒就日日就刻意搵錯處,然後小事化大,不斷鞭屍叫罵,但班高官就還擊力全無,最多只係否認幾句就算,完全唔似樣!

引用:
原帖由 天下不亂 於 2021-3-4 02:41 PM 發表
警隊做啱咗呢一步,但其他高官就冇呢份氣魄嘞,雖然呢班高官多數係廢,但又唔係事事都廢,而傳媒就日日就刻意搵錯處,然後小事化大,不斷鞭屍叫罵,但班高官就還擊力全無,最多只係否認幾句就算,完全唔似樣!
當年梁振英天天出來澄清他的施政, 被犯民狗天天咬著, 屈他玩弄語言藝術。。。。。。。
其他高官看在眼裡, 都不敢跟黃媒理論。日子有功慣了硬食

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-4 10:55 AM 發表
邊夠白衣人進擊 巨人全冇jj的生物
點夠你啲手足還擊激

https://youtu.be/LF3XgMBFwuM

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-4 10:12 AM 發表
咁以後你警聲唔澄清嗰啲我就當係事實㗎嘞!
果晚叫果隻。
無澄清你唔係佢個仔。
我就當係你老X。

引用:
原帖由 Man_543210 於 2021-3-4 05:31 PM 發表

點夠你啲手足還擊激

https://youtu.be/LF3XgMBFwuM
白衣人拿藤條, 黑暴回敬磚頭, 狠過華秀隻狗

提子提子 提防騙子

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-3-4 10:02 AM 發表
最近,警隊刊物《警聲》出版了一本特刊,主題是「認清事實.謠言謊話真不了」,實行主動出擊,針對抹黑警隊的謠言,特別是一些網上的不實言論作出澄清...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210304/_2021030407183337588.jpg

2019年的暴動, 是活生生的殺雞取卵行動, 想用謊言換取奪權的籌碼。
  ...
還有一事!要爆眼女事件水落石出!還警察公道,令黃畜現形獻世!
只有香港有此畸形情況,傳媒盡全力掩埋事實與真相,但同時盡全力廣傳謊言抹黑!
到今日為止,有手令也未能公開!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]