• 瀏覽: 28,052
  • 回覆: 344
+44
引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:38 PM 發表

肺老優先,我等放寬就有份!肺老打咗美肺針先啦
你咪廢老囉,你老豆老母都老到走能左啦,你仲唔認老啊 ?

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-8 12:41 PM 發表

無能肺老又踢自己春袋,呢個帖講科興呀!

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-8 12:41 PM 發表

激到條無能黃屍肺老扎扎跳!

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:43 PM 發表

無能肺老又踢自己春袋,呢個帖講科興呀!
甘你打左科興未啊 ? 講甘耐都唔正面答人,好明顯你系智將啦

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-8 12:45 PM 發表

甘你打左科興未啊 ? 講甘耐都唔正面答人,好明顯你系智將啦
果然無能黃屍有眼無珠,寫乜都睇唔明!!!
快點報讀暴大讀屎片

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:45 PM 發表

激到條無能黃屍肺老扎扎跳!
你老豆系負十八層俾油炸緊 + 你老母系負十八層俾牛鬼蛇神輪緊,巨地正在替你既黑心行為而犢罪

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:47 PM 發表

果然無能黃屍有眼無珠,寫乜都睇唔明!!!
快點報讀暴大讀屎片
你老豆系負十八層俾油炸緊 + 你老母系負十八層俾牛鬼蛇神輪緊,巨地正在替你既黑心行為而犢罪

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-8 12:48 PM 發表

無能黃屍肺老讀得書少,來來去去都係嗰幾句!

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-8 12:48 PM 發表

越睇你越無能

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:50 PM 發表

你洗心革面做番D好事,為你死鬼老豆老母積D陰德啦

唔去官涌打咪冇事囉

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-3-8 12:50 PM 發表

我覺得你好可憐,妳老母做咯咯俾萬人斬 斬到做左你呢舊廢物,但又唔知邊個男人經手

迄今最少有22宗市民於接種新冠疫苗後感到不適的送院個案, 甩底並不出奇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]