• 瀏覽: 2,137
  • 回覆: 20
新八國聯軍

八十國聯軍又可以怎樣?又搬不出地球,我們有能力將地球翻新幾遍就行了,相信中國的產能,三日內生產1萬個核彈頭

大陸新聞話八月才來,要幾個月的準備,到時唔知有乜驚喜

德國有什麼戰艦?

預備 迎賓! 

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-3-4 10:54 PM 發表
德國有什麼戰艦?
Braunschweig (F 260)
艦型護衛艦
排水量1,840公噸(1,810長噸)
全長89.12米(292英尺5英寸)
全寬13.28米(43英尺7英寸)
吃水3.4米(11英尺2英寸)
動力來源MTU 20V 1163 TB93
柴油發動機產生14.8MW動力
兩具可變距螺旋槳。
速度26(48公里每小時)
續航距離15(28公里每小時)時4,000 nmi(7,400 km) [1]
耐力7 天
21 天(招標指標)

嘩, 好驚呀, 行7日就冇油啦

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-3-4 11:23 PM 發表
預備 迎賓! 
揾隻加油船去救佢就差唔多

又一個被美國逼出來充撐場面的國家_

西方世界已被肺炎打到七勞八傷,一個二個病夫仲要係度充撐場面。

未要泊注隻數萬噸油船先可以來到南中國水域

搵海警對付就好
最怕佢黎到南海擱淺,會賓仔咋

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-5 04:55 PM 發表
伊萬K放出默克耳被捕視頻
被幾十軍佬押走
相信北@已知荒了
你邊個平時空揾到架,連出來俾人睇下,唔好膠嗡喎

我只揾到呢段

https://3g.163.com/news/article/ ... ap_pc#adaptation=pc

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 05:19 PM 發表

你邊個平時空揾到架,連出來俾人睇下,唔好膠嗡喎

我只揾到呢段

https://3g.163.com/news/article/DLVL82T40001899N.html?spss=adap_pc#adaptation=pc
我估呢條link好睇過皮蛋你嗡嗰條

新八國聯軍? 對付一個超級核武國家? 咪玩啦! 找死咩!

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-3-4 10:54 PM 發表
德國有什麼戰艦?
現代的德國海軍,好似冇乜嘢突出嘅戰艦!尤其是長途奔襲嘅!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]