• 瀏覽: 10,565
  • 回覆: 167
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 06:43 AM 發表
其實文匯報想表達乜野呢?
其實D人走係因為乜野呢?
點解作為一份報紙唔係去隊個原頭?
所以文匯無乜人睇係有原因
睇壞人🤷
走係因為妄想被害

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 06:43 AM 發表
其實文匯報想表達乜野呢?
其實D人走係因為乜野呢?
點解作為一份報紙唔係去隊個原頭?
所以文匯無乜人睇係有原因
睇壞人🤷
同埋想表達黃人好多都好戇鳩,活係自我幻想世界

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 06:48 AM 發表

咁新移民都有大媽跳大媽舞做代表
影響市容 你地唔出聲?
好在我唔係住個頭 
睇見都覺得到慘
https://youtu.be/mGp8js6EyFk
圍毆啊,人哋反對你哋就打爛晒商舖啊,你又唔講?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 07:04 AM 發表

呢D叫無啦啦 , 整撻瘌
本身乜都唔搞咪好地地
係囉,講緊自己?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 06:48 AM 發表

咁新移民都有大媽跳大媽舞做代表
影響市容 你地唔出聲?
好在我唔係住個頭 
睇見都覺得到慘
https://youtu.be/mGp8js6EyFk
有腦揾食好過弱智港黃

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 07:11 AM 發表

點解D人要上街?
因為戇鳩同妄想被害,徹回修定都繼續搞事仲要逾搞愈大,明明係暴動,要人徹暴動定性,最後因為反送中,然後成功為自己人爭取國安法

文匯唔啱,唔應該講事實,由得班黃屍走啦!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 07:14 AM 發表

傻啦 識計數就知應該去邊度
其實點寫都無用
我唔覺得D人會因為睇完文匯呢篇文會改變想法
有腦都知去歐洲生活成本高,繼續去代表你班人戇鳩同做事從來唔諗後果

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 07:20 AM 發表

你知唔知大媽定義架?
你阿媽就係
我阿媽係純過純正水既香港人
你阿媽祖籍邊度?學人講純正

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-4 07:32 AM 發表

有D野大家心中有數啦
邊個唔接受公平 公開 公正既咪有問題囉
拎住權力既人更需要做得到
你又知獨立調查叫公正?因為有獨立兩個字同專家就叫公正?

垃圾去到邊都只係垃圾

而家啲曱甴已經唔係我哋嘅事,係約翰信嘅事。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-3-4 06:38 AM 發表
不守法又狂炒樓 搞亂當地人生活

早前黃絲掀起一股所謂嘅「移民潮」,個個對移民充滿幻想,以為去到外國就一定可以享受到美好嘅生活。之但係,近期陸續有移咗民嘅黃絲大呻外國生活不如理想,對住屋、工作、當地使費乜都大呻一輪。有啲黃絲更加以為移民大晒,去到外國繼續做刁民,懶理當地法律同秩序之餘,仲將香港嘅炒樓文化帶到英國,實行搞亂當地人生活,真係去到邊都神憎鬼厭。●香港文匯報記者 倪思言

水電都驚唔夠畀  ...
一個和尚有水飲,兩個和尚爭水飲,三個和尚冇水飲。

坐大飛去台灣食鳳梨

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-3-4 06:38 AM 發表
不守法又狂炒樓 搞亂當地人生活

早前黃絲掀起一股所謂嘅「移民潮」,個個對移民充滿幻想,以為去到外國就一定可以享受到美好嘅生活。之但係,近期陸續有移咗民嘅黃絲大呻外國生活不如理想,對住屋、工作、當地使費乜都大呻一輪。有啲黃絲更加以為移民大晒,去到外國繼續做刁民,懶理當地法律同秩序之餘,仲將香港嘅炒樓文化帶到英國,實行搞亂當地人生活,真係去到邊都神憎鬼厭。●香港文匯報記者 倪思言

水電都驚唔夠畀  ...
我就支持最好黃人全部移民,還香港安寧。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]