• 瀏覽: 4,919
  • 回覆: 84
+5
一名患有長期病患的63歲男子上周五(26日)接種科興疫苗後,於兩日內死亡,新冠疫苗臨床事件評估專家委員會今午到衞生署開會

Rip !  唔關疫苗事

黃人一定話班專家係大陸派來的

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210303/bkn-20210303195609061-0303_00822_001.html

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-3 08:13 PM 發表
一名患有長期病患的63歲男子上周五(26日)接種科興疫苗後,於兩日內死亡,新冠疫苗臨床事件評估專家委員會今午到衞生署開會

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210303/bkn-20210303195609061-0303_00822_001.html
黃人唔吹咁大水了

三條血管嚴重閉塞?

呢條友都幾恐怖。

無人拎得到既200萬賠償金 

睇黎就算打完即場瓜都會話唔關疫苗事 

真係傻閪先打疫苗

可憐條愛國廢老咁就做左CONDOM...連錢都拎唔返 

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-3-3 08:18 PM 發表
無人拎得到既200萬賠償金 

睇黎就算打完即場瓜都會話唔關疫苗事 

真係傻閪先打疫苗

可憐條愛國廢老咁就做左CONDOM...連錢都拎唔返 
嘻嘻!

長期病患,長期用藥,非常辛苦, RIP ,

2000000大獎,擦身而過

黃畜可以  繼續打飛機!

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-3 08:13 PM 發表

新聞來源連結:
孔指出,一名63歲男子2月26日接種新冠疫苗sinovac後,於28日在公立醫院離世,委員會今日召開會議,評估因果關係。根據個案資料顯示,該病人有長期病患,嚴重吸煙,有高血壓,糖尿病,高血脂,並懷疑有缺血性心臟病。根據初步解剖,病人患有嚴重冠心病,三條血管嚴重閉塞。委員會一致認為,急性心肌梗塞和肺水腫是致死因素,而非注射疫苗。

原來如此,一路好走 !

曱甴唔駛失望. 既然打完之後兩日瓜, 兼完全冇任何副作用出現, 都可以用黎賴疫苗發晒矛打飛機, 即係跟住可以打左之後一個禮拜又或者一兩個月瓜, 都可以賴疫苗........ 呢D 飛機有排打.

要打左30分內瓜柴至有機會派彩

01 撐疫苗,其實就系幚緊自己。?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-3-3 08:17 PM 發表
三條血管嚴重閉塞?

呢條友都幾恐怖。
好好多人有隱性心臟病不自知
年紀大,3高固然是高危
就算年青人也能有

昨是不是有個毒果員工,去完廁所就死左?
點解無端端死?打左疫苗?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-3-3 08:40 PM 發表

好好多人有隱性心臟病不自知
年紀大,3高固然是高危
就算年青人也能有

昨是不是有個毒果員工,去完廁所就死左?
點解無端端死?打左疫苗?
因為佢飲過水。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-3-3 08:21 PM 發表
2000000大獎,擦身而過
家人博頭獎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]