• 瀏覽: 4,986
  • 回覆: 84
+5
引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2021-3-3 11:43 PM 發表

你隨手拎起一件消毒產品, 都係99.x%, 無100%
科興疫苗, 滅活幾多%病毒?(一定吾係100%), 咪以15-60歲既人做標準羅. 滅活病毒%愈高, 要用更多時間, 即係更多$....
科興疫苗, 滅活幾多%病毒?(一定吾係100%),

比D常識,唔好引我笑!

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-3 08:13 PM 發表
一名患有長期病患的63歲男子上周五(26日)接種科興疫苗後,於兩日內死亡,新冠疫苗臨床事件評估專家委員會今午到衞生署開會

Rip !  唔關疫苗事

黃人一定話班專家係大陸派來的

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210303/bkn-20210303195609061-0303_00822_001.html
咁你打左未?

睇到的人回覆,我衣家知啦,原來真係吾關疫苗事😁😁😁

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-3 08:13 PM 發表
一名患有長期病患的63歲男子上周五(26日)接種科興疫苗後,於兩日內死亡,新冠疫苗臨床事件評估專家委員會今午到衞生署開會

Rip !  唔關疫苗事

黃人一定話班專家係大陸派來的

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210303/bkn-20210303195609061-0303_00822_001.html
我一早講咗啦:與科興疫苗無直接關係。

指控人地要證據架.............你估d曱甴+黑記咁可以用疑, 根據消息etc 咩

重之年紀大及多病纏身就乜嘢疫苗都唔好打啦

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2021-3-4 08:36 AM 發表
重之年紀大及多病纏身就乜嘢疫苗都唔好打啦
同意,打任何疫苗,抵抗力會轉移到對抗打入之滅活病毒,原先在身體的隱疾或者明疾,就有機可乘,入侵身體,最後死於隱疾或明疾,驗屍官一驗實喺話死於其他疾病,而事實亦都喺,誘因喺疫苗,一定唔會講,各位想打疫苗朋友,自己評估吓身體狀況先,死左一定諸多籍口,無得賠。

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2021-3-4 08:19 AM 發表

科興疫苗, 滅活幾多%病毒?(一定吾係100%),

比D常識,唔好引我笑!
點無常識? 願聞其詳

驗屍官應可以非常確定死因是否是心臟病發,如果是,那跟打了疫苗沒有關係吧!?
等輝端先打?美國肯供貨嗎?
香港經濟唔儘快恢復,咁就真係死得人多了!

無直接關係即係有無關係?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]