• 瀏覽: 4,971
  • 回覆: 84
+5
其實過兩日先死,真系唔太關事,不過輝穗第二針聽講都超堅,低溫發燒個隻。。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-3-3 08:18 PM 發表
無人拎得到既200萬賠償金 

睇黎就算打完即場瓜都會話唔關疫苗事 

真係傻閪先打疫苗

可憐條愛國廢老咁就做左CONDOM...連錢都拎唔返 
我支持你叫哂全家人同全部朋友去試吓拎唔拎到

無直接關係,只係語言偽術.
科興疫苗應該係根據15-60歲, 正常人體, 進行病毒滅活. 對長期病患者, 明顯係未滅活.
長期病患者既免疫系統已經弱, 再要應付滅活病毒. 超出負荷, 咪出現各種併發症而死亡.
吾打, 仲可以吊住條命. 打左, 身體頂吾順, 情況惡化, 最後瓜埋....

ㄧ早估到正苦不會派彩

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2021-3-3 09:26 PM 發表
無直接關係,只係語言偽術.
科興疫苗應該係根據15-60歲, 正常人體, 進行病毒滅活. 對長期病患者, 明顯係未滅活.
長期病患者既免疫系統已經弱, 再要應付滅活病毒. 超出負荷, 咪出現各種併發症而死亡.
吾打, 仲可以吊住條命. 打左, 身體頂吾順, 情況惡化, 最後瓜埋....

明顯係未滅活??未滅活打完咪中肺炎?
不如你搞清楚滅活疫苗點令人有抗體先啦!

4萬幾人打左,得佢一個死,根本就係抵死

有長期病唔同人講,簽晒聲明親自行入接種中心打針,唔話佢抵死都唔得

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-3 08:44 PM 發表
會唔會係血管太窄,同抗體爭路行?話時話滅活疫苗都咁,咁mRNA咁強抗體反應嘅咪仲加要小心?容乜易塞爆血管.咁血管唔健康尤其是高血壓高膽固醇果啲嘅人真係要小心衡量風險.
之前聽過台灣人請大陸疫苗專家講解,專家話輝瑞疫苗1、2期報告指會令小鼠血管會變厚,有風險.
段片搵唔返.

無直接關係
但可能有簡接關係

引用:
原帖由 廿蚊水 於 2021-3-3 08:37 PM 發表
要打左30分內瓜柴至有機會派彩
輝衰做得到

外國有25分鐘瓜柴

原來是唔關科興疫苗事,班黑醫護及黃💩甲由仲有咩聲出

呢D高齡長期病患十食煙,每日都唔知幾多要送入院,死幾多!今次有個原來兩日前打過針先咁大件事!

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-3-3 08:21 PM 發表
2000000大獎,擦身而過
試下打呢隻會快d拎又唔使有病患史

黃人又唔信 一定係假嘅

呀伯家人仲未出聲
係咪數緊銀紙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]