• 瀏覽: 4,918
  • 回覆: 84
+5
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-4 12:01 AM 發表

約左311打科興,身為中國人,打外國疫苗嘅人正契弟

打疫苗最緊要岩自己,唔好涉及政治啦~

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-3-3 08:42 PM 發表
所謂疫苗打死人
全球各國都有,甚麼疫苗都出現過
南韓上年打流感疫苗都死幾十人
專家例牌話無直接關系

睇你自己信不信
我係藍絲,但我傾向相信同疫苗有關,始終身體差真係未必招架得住。

不過佢本身都周身病,擺唔到幾耐。

YC唔係天真到認為打左疫苗除左可以抗疫,仲會醫埋長期病患呀?打左針乜病都好返哂?唔會嫁天才YC!只有睇毒果,先會得永生!

科興可能後悔供港,講左唔適合老弱長期病人接種,係都要去打,雖千萬人吾往千萬人吾往矣,死q埋

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-3-3 20:35 發表
曱甴唔駛失望. 既然打完之後兩日瓜, 兼完全冇任何副作用出現, 都可以用黎賴疫苗發晒矛打飛機, 即係跟住可以打左之後一個禮拜又或者一兩個月瓜, 都可以賴疫苗........ 呢D 飛機有排打.
二佰幻隻曱甴一定會再呃屋企廢老去打博政府派彩

曱甴唔L講科學,所以次L次都炒車

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-3 08:13 PM 發表
一名患有長期病患的63歲男子上周五(26日)接種科興疫苗後,於兩日內死亡,新冠疫苗臨床事件評估專家委員會今午到衞生署開會

Rip !  唔關疫苗事

黃人一定話班專家係大陸派來的

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210303/bkn-20210303195609061-0303_00822_001.html
曱甴high得嗰一日就

咁即係老人家打了會受感染
你唔係扮,你真係唔知喎

與科興疫苗無直接關係 

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2021-3-3 11:43 PM 發表

你隨手拎起一件消毒產品, 都係99.x%, 無100%
科興疫苗, 滅活幾多%病毒?(一定吾係100%), 咪以15-60歲既人做標準羅. 滅活病毒%愈高, 要用更多時間, 即係更多$....
咁即係老人家打了死於受感染而唔係其他病啦!
你唔係扮,你真係唔識喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]