• 瀏覽: 66,343
  • 回覆: 648
  • 追帖: 1
+93
引用:
原帖由 tam_n 於 2021-3-3 07:42 PM 發表
「楊岳橋發言時一度哽咽。」
因為人生即將更精彩,所以哽咽?
硬咽即係喊唔出呀。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-3 07:35 PM 發表
涉曾參與去年「35+」初選,被控串謀顛覆國家政權罪的47名泛民人士,案件經過兩日「馬拉松」式的提堂聆訊,今(3)進入第三天,並會處理餘下8名被告的.......

奸邪妖獸當日肆無忌憚破壞香港,如今卻想以眼淚博取同情,實在可惡至極。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/594260/35-初選-最新-譚文豪庭上陳辭痛哭-官透露或明天作出裁決
吊 呢班狗在黑暴時期日日上電視好L威水嫁 乜宜家要流馬尿嘅?

題外話,游蕙禎(雖不是本案被告),上次被告最堅強,肯負責,比其他所謂民主派男女強得多!

漢奸走狗政變失敗,下場慘淡!

之前好撚威,而家喊曬口,我要全球直播,民主撚真面目。

你班仆街賣國賊害左咁多下一代,宜家仲有d下一代痴晒線咁反中亂港,坐監係你地應得既

你哋班PK罪有應得!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-3 07:35 PM 發表
涉曾參與去年「35+」初選,被控串謀顛覆國家政權罪的47名泛民人士,案件經過兩日「馬拉松」式的提堂聆訊,今(3)進入第三天,並會處理餘下8名被告的.......

奸邪妖獸當日肆無忌憚破壞香港,如今卻想以眼淚博取同情,實在可惡至極。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/594260/35-初選-最新-譚文豪庭上陳辭痛哭-官透露或明天作出裁決
譚文豪陳辭激動痛哭
【19:13】郭家麒及譚文豪發言時亦情緒激動,譚更在庭上一邊陳詞,一邊痛哭。案件暫時押後至晚上8時,讓各被告先吃晚飯。
【18:41】譚文豪、楊岳橋、郭家騏及李予信突然表示要自行作補充陳詞,代表4人的資深大狀梁家傑不再代表他們;林卓廷接下來亦會陳詞,楊岳橋發言時一度哽咽。

不久之前,呢班仆街漢奸仲係尊貴的議員打橫行,好威架禍,咁快變哂死9 ?
楊岳橋人生將會好精彩,點解仲流馬尿咁肉酸 !

快啲叫柒朗爸出嚟, 制裁中國香港,等啲正常人出嚟話好撚驚。

抵死

扮喊冇用,坐啦

痛哭?譚文豪暴動高峰時期唔係好威咩
經常西裝look上報wo

乜咁快做定求情?

都未審,定咗罪先打飛機啦!

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-3-3 07:44 PM 發表
乜“人生更精彩”要喊咩?
即係之前呃鳩班儍仔衝?

係開心既喊你唔明架啦終於輪到我你話幾激動呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]