• 瀏覽: 62,321
  • 回覆: 648
  • 追帖: 4
哭乜春?人生更精彩! 以為人生勝利組,點知原來政變原來要賭人頭!

熱賣及精選
引用:
原帖由 KATSU29 於 2021-3-30 08:09 AM 發表

呢D杏+橙扮可憐就更應該重罰,佢地目中無人,拎我地小市民做籌碼個陣時幾咁囂張,我地喊緊無工開無工作比黑暴圍嘔,唔見佢地出黎喊既??叫停都無一句呀!!唔割蓆!!
一個二個不停割,之前仲話核爆都唔割
黃撚都係死剩把口

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-3-30 09:04 AM 發表

一個二個不停割,之前仲話核爆都唔割
黃撚都係死剩把口
黃撚個個都係PK自私撚同死剩把口!!

叛國罪大惡極

裝死!
罰重D!
😠

腦瘤陳走得快,最醒係佢,又唔駛流亡

開心到哭,呢D光榮來,人生又可以精彩下

漢奸事業喺香港已經滅亡, 
佢地坐完監出嚟, 
已經唔會有出路... 

如果早 D 學湯家驊棄暗投明就唔駛搞到今日咁O既下場~ 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。
若不是國家早些時,以國家層面用立法的方法幫我們平息暴亂, 我諗直至今天黑暴仍未停止。

現有持貨股數(不定時更新):
譚文豪庭上陳辭痛哭 ......................唔 L 係化

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 nikon3230 於 2021-3-3 07:54 PM 發表

題外話,游蕙禎(雖不是本案被告),上次被告最堅強,肯負責,比其他所謂民主派男女強得多!
希望香港法庭可以將所有反中亂港嘅壞人包括游蕙禎林肇彥 (Matthew Lam) 全部重罰最好終身監禁!

https://www.hk01.com/政情/621006/游蕙禎與本土派林肇彥成婚-讚男友是靈魂伴侶-多圖-政壇諸事町

丁有康類最懂裝

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-5-5 12:23 發表

希望香港法庭可以將所有反中亂港嘅壞人包括游蕙禎林肇彥 (Matthew Lam) 全部重罰最好終身監禁!

https://www.hk01.com/政情/621006/游蕙禎與本土派林肇彥成婚-讚男友是靈魂伴侶-多圖-政壇諸事町
如年輕人改過,已受刑罰,就給他們機會吧。

飛機豪,全香港人𨳒你老母!

一場戲!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]